Akıncı reisi Abdulvahap Demirel'e vefa programı

Geçtiğimiz gün İstanbul’da vefat eden Akıncı Gençlik liderlerinden Abdulvahap Demirel için vefa programı düzenlenecek.

Akıncı reisi Abdulvahap Demirel'e vefa programı
Akıncı reisi Abdulvahap Demirel'e vefa programı
GİRİŞ 26.07.2023 12:31 GÜNCELLEME 26.07.2023 12:31

73 Selamet kuşağı Akıncıları tarafından düzenlenecek program çerçevesinde 28 Temmuz 2023 Cuma günü İzzetpaşa Camii’nde Cuma namazı sonrası gıyabi cenaze namazı kılınacak.

Akıncı Reis Abdulvahap Demirel’e vefa programı, aynı gün saat 20.00’de Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenecek, “Dava Arkadaşlarının Anlatımıyla Abdulvahap Demirel” paneli ile devam edecek.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan 73 Kuşağı Akıncıları Başkanı Ahmet Tanrıverdi şunları söyledi:

“Ülkemizde milli ve manevi değerlerine bağlı bir nesil yetiştirmek amacıyla kurulan Akıncılar Hareketi, faaliyete geçtiği ilk günden itibaren milletimiz tarafından sahiplenilmiş ve 12 Eylül darbesiyle kapatıldığı güne kadar, tarihte eşine az rastlanacak destansı bir mücadeleye imza atmıştır. Ülkemizdeki pek çok hayırlı hizmet gibi bu hareketin de fikir babası rahmetli Erbakan hocamızdır.

Merhum Erbakan hocamızın, “Batıl bir davada zirve olmaktansa, hak davada zerre olma” düsturuyla yürüttüğü davanın en önemli, en aksiyoner kolu Akıncılar olmuştur.

Hak ve hakikat yolunda verdikleri büyük mücadelede Akıncıların çektikleri çilenin tek bir zerresi bile boşa gitmemiştir.

Dünyadaki pek çok İslami harekete de ilham veren Akıncılar ocağında yetişenlerin önemli bir kısmı, ülkemizin siyasi, sosyal, kültürel, ekonomik hayatında kritik sorumluluklar üstlenmiştir.

Anadolucun yiğit evlatları,  bir dava ve ideal uğruna gül bahçesine girer gibi yüreklerini ve imanlarını birleştirip kurmuşlardı Akıncılar hareketini.

Bu hareket içerisinde önemli roller ve reislik görevlerini üstlenip İslami mücadelenin sembol isimlerinden olan, geçtiğimiz gün Hakk’a yürüyen merhum Abdulvahap Demirel’e, dava ve yol arkadaşları olarak kendisini bir kez daha anmak adına  Cuma namazı sonrası İzzetpaşa Camiinde kılınacak  gıyabi cenaze namazı ile aynı gün akşam saat 20.00’de Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezinde düzenleyeceğimiz panelimizi tüm hemşerilerimizi davet ediyor, bir kez daha Abdulvahap Demirel reisimize Allah’tan rahmet diliyorum”

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de seçim! Yeni genel başkan belli oluyor! Seçim 2. tura kaldı! İşte oy oranları
Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Bulunan kemikler Berzeg'in kızıyla eşleşti