Bakan Güler, Senegal, Kenya ve Gabon savunma bakanları ile görüştü

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Senegal, Kenya ve Gabon savunma bakanları ile ayrı ayrı bir araya geldi.

Bakan Güler, Senegal, Kenya ve Gabon savunma bakanları ile görüştü
Bakan Güler, Senegal, Kenya ve Gabon savunma bakanları ile görüştü
GİRİŞ 26.07.2023 14:29 GÜNCELLEME 26.07.2023 14:49
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfınca bu sene 16'ncısı düzenlenen, Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı IDEF-2023 için bulunduğu TÜYAP'ta ikili görüşmeler gerçekleştiriyor.

Bakan Güler, fuarın ikinci gününde, ilk görüşmesini Senegal Savunma Bakanı Sidika Kaba ile yaptı. Güler, daha sonra Kenya Savunma Bakanı Aden Bare Duale ve Gabon Savunma Bakanı Ongouori Ngoubili ile ayrı ayrı görüştü.

Öte yandan Güler, Tacikistan Savunma Bakanı Orgeneral Şerali Mirzo ile de görüşmesinin ardından iki ülke arasında askeri mali işbirliği anlaşması ile nakdi yardım uygulama protokolünü imzaladı.

Bakan Güler açıkladı: Cumhurbaşkanımızın talimatıyla gönderdik!Bakan Güler açıkladı: Cumhurbaşkanımızın talimatıyla gönderdik!

KAYNAK: AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • asıl yorum 9 ay önce Şikayet Et
    İyi haberler
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fatih Terim'e ağır darbe! Şampiyonluk şansı mucizelere kaldı
Trabzonspor'dan müthiş geri dönüş! Onuachu şov yaptı