Marmaris'te silahlı ve satırlı kavga: 2 ölü, 1 yaralı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde çıkan silahlı ve satırlı kavgada 2 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.

Marmaris'te silahlı ve satırlı kavga: 2 ölü, 1 yaralı
Marmaris'te silahlı ve satırlı kavga: 2 ölü, 1 yaralı
GİRİŞ 27.07.2023 03:12 GÜNCELLEME 27.07.2023 03:12
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Olay, Tepe Mahallesi Belediye Yat Limanı bölgesinde gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, alkollü oldukları iddia edilen 5 kişilik arkadaş grubu arasında henüz bilinmeyen bir nedenle sözlü tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede silahı ve satırlı kavgaya dönüştü. Kavgada M.A. (40) yanında bulundurduğu silahla çevreye 6 el ateş etti. M.A.'nın silahından çıkan kurşunların hedefi olan T.T. (18) ve İ.Ö. (21) yaralandı. M.A. daha sonra aynı silahı kendi başına dayayarak tetiği çekti.

Silah sesini duyan vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri T.T ve M.A.'nın olay yerinde hayatlarını kaybettiklerini tespit etti. Yaralı İ.Ö. ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri tarafından olayla ilgili 2 kişiyi gözaltına alınırken, hayatlarını kaybeden şahsıların cansız bedenleri gerekli olay yeri incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

KAYNAK: İHA
Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 4
  • hafız 9 ay önce Şikayet Et
    arkadaş grubuna bak 3 kadın 2 erkek 40,18,21,30,23 yaşlarında, gece 3 te alkol alıyorlar,
    Cevapla
  • MERT SÖNMEZ 9 ay önce Şikayet Et
    Ayrıca gece 3 te değil 00.15 te oldu iyi araştırın hafız bey
    Cevapla
  • MERT SÖNMEZ 9 ay önce Şikayet Et
    ne zavallıca bir yorum hangi çağda yaşıyorsunuz beyfendi 3 kadın 2 erkek akraba da olabilir arkadaş da sevgilide nesi acayip sen geldiğin dağına geri dön bence burası Marmaris istediğin saat istediğinle çıkabiliyordun ama sen ve senin gibiler yüzünden bunlar oluyor zaten böyle yorum yapıyorsun ama hep böyle yorum yapanlar genelde kendileri daha beter şeyler yapıyor
    Cevapla
  • Orhan Aydın 9 ay önce Şikayet Et
    insanlık nereye gidiyor her an stres her an sıkıntı şehirleri küçültmeli yeni şehirler kurulmalı nüfus 100 bini geçen şehirler boşaltılmali küçük şehirlere istihdam olanakları sağlanmalıdır
    Cevapla
DİĞER HABERLER
DEM Parti'de kriz! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti! İtiraf gibi açıklama
Borsa İstanbul'dan tarihi kapanış rekoru!