Önce çarptı sonra yaralı kız arkadaşını bırakıp kaçtı

Haliç Köprüsü'nde sabahın erken saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, otomobiliyle belediyenin yol temizleme aracına çarpan sürücü olay yerinde ağır yaralı kız arkadaşını bırakarak kaçtı.

GİRİŞ 27.07.2023 06:55 GÜNCELLEME 27.07.2023 09:49
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Haliç'te bir sürücü otomobiliyle belediye aracına çarptıktan sonra yaralı kız arkadaşını araçta bırakıp kaçtı.

Kaza sabaha karşı 05.00 sıralarında meydana geldi. Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 34 FPC 576 plakalı otomobil Haliç Köprüsü üzerinde yol temizleme çalışması yapan İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı 34 08 3844 plakalı araca arkadan çarptı. Öğrenilen bilgiye göre kazanın ardından otomobil sürücüsü araçta bulunan yabancı uyruklu kız arkadaşını ağır yaralı şekilde bıraktı ve olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Kaza sonrası olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri geldi.

Polis ekipleri kazanın yaşandığı Edirne istikametini geçici süreliğine trafiğe kapatarak bölgede güvenlik tedbirleri aldı.

İtfaiye ekipleri aracın içerisinde sıkışan yabancı uyruklu genç kadını bulunduğu yerden kurtardı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası yaralı kadın ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Büyükşehir Belediyesine bağlı aracın sürücüsünün ise hafif yaralı şekilde tedbir olarak hastaneye götürüldüğü öğrenildi. Polis ekipleri kaçan şahsın peşine düşerken olayla ilgili inceleme başlatıldı.

KAYNAK: İHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 47
  • Kul insan 9 ay önce Şikayet Et
    Erkekler ve oğlanlar kadınları kızları korumak zorunda. Bunu yapmazlar ise toplum bozulur. Toplum bozulunca erkekler oğlanlar için büyük savaş kapıda demektir. Savaşlar boşuna mı oluyor sanıyorsunuz.
    Cevapla
  • Mert 9 ay önce Şikayet Et
    Ve pert olmuş araç iki hafta sonra ilanlarda görebiliriz ! “ sahibinden acilen satılık kazasız tertemiz araç
    Cevapla
  • Fatih 9 ay önce Şikayet Et
    İçinden ağır yaralı bir kadın çıkmış adam arabayı düşünüyor pes
    Cevapla
  • Basiret 9 ay önce Şikayet Et
    Bazıları için insan haz için, zevk için, çıkar için insandır. Bunlar olmazsa insanda olmaz.
    Cevapla
  • müneccim 9 ay önce Şikayet Et
    KESİN EHLİYETİ YOKTUR, ALKOLLÜDÜR, EROİNMANDIR, ZİNAKARDIR,BİRİ ya da HEPSİ...
    Cevapla
  • Yabgu 9 ay önce Şikayet Et
    Evet plakası üstte
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan doğal gaz açıklaması! 3 ülkeyi işaret etti! Karadeniz'de petrol...
3,5 trilyon dolar değerinde! Türkiye'nin cari açığını kapatacak öneri