Otobüsün önüne atlayan köpek faciaya neden oldu! Ölü ve yaralılar var

Çanakkale'de seyir halindeki tur otobüsünün şoförü, yola çıkan başıboş sokak köpeği yüzünden hakimiyetini kaybedip bir binaya çarptı. Feci kazada araçta sıkışan şoför hayatını kaybetti, 7 kişi de yaralandı.

GİRİŞ 28.07.2023 08:54 GÜNCELLEME 28.07.2023 09:35
Bu Habere 100 Yorum Yapılmış

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde yola çıkan başıboş sokak köpeğine çarpmamak için sürücüsünün ani manevra yaptığı tur otobüsü kontrolden çıkarak prefabrik binaya çarptı.

Kazada şoför Adem Koçak, araçta sıkışarak hayatını kaybederken, 7 yolcu yaralandı. Kazanın ardından bazı vatandaşlar Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'a da başıboş köpek sorunu nedeniyle tepki gösterdi.

ÇARPMAMAK İÇİN SAVRULDULAR

Dün saat 16.00 sıralarında Gelibolu'nun Burhanlı Köyü yakınlarında, Bursa'nın Mudanya ilçesinden, şehitlik ve abideleri gezmek için Çanakkale'ye gelen ziyaretçileri taşıyan Adem Koçak yönetimindeki tur otobüsünün önüne dönüş yolunda bir köpek fırladı. Köpeğe çarpmamak için ani manevra yapan Koçak, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Savrulan otobüs, yol kenarındaki prefabrik bir yapıya çarptı.

1 ÖLÜ, 7 YARALI

Sıkışan otobüs şoförü Koçak, hayatını kaybederken yolculardan 7'si hafif şekilde yaralandı. Yoldan geçen diğer araç sürücülerinin ihbarı üzerine olay yerine polis, jandarma, ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar çevre hastaneler kaldırılıp, tedaviye alındı. Otobüs şoförünün Koçak'ın cansız bedeni ise itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkartılıp Gelibolu Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 100
  • Erhan 1 hafta önce Şikayet Et
    O otobüs 100 den fazla gidiyordur.
    Cevapla
  • ERSÖZ 9 ay önce Şikayet Et
    Otobüsün hız sınırına uyup uymadığı da önemli,hız sınırı kaç, kaçla gidiyordu,köy yolu civarında Max hız sınırı 50 yada 70 olmalı.Savrulma ve hasarın hızla ne kadar bağlantısı var.Bunlarda araştırılmalı.
    Cevapla
  • BİROL 9 ay önce Şikayet Et
    Refleks olarak manevra yapmış.Düşünmeye zamanı olsa direksiyonu kırmazdı.Herkesin başına gelebilir.Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • Ayıntap27 9 ay önce Şikayet Et
    Avrupa da otobanlar da bırakın köpekleri insan çıksa ve araç çarpsa cezası yok otoban başlanğıçların da tabela var traktör iş makinası motorsiklet ve yaya giremez diye
    Cevapla
  • İbrahim 9 ay önce Şikayet Et
    Şoförlük yapanlar şimdiden beynine işlesin, ana yolda hızlı giderken kedi köpek çıkarsa manevra yapmamayı kafamıza koyalım. Fren yap, ki ana yolda kazık fren de arkadan gelen için çok tehlikeli. Bu arada köpek köpek diyenlerin şu kazada ölen ve yaralananlarda vebali var.
    Cevapla
  • Sokak Kızı 9 ay önce Şikayet Et
    Çok çok haklısınız. bir de diyorlar ki köpekten korkan sokağa çıkmasın, çarparsan ceza… rezillik! Yakında bu olaylar artıp da mecburen tedbir alınınca olan ölenlere olacak. Mama lobisi herkesi sindirdi. Allah rahmet eylesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaraylı yıldızdan derbi öncesi flaş sözler: Mutlu değilim
Antalya'da kan donduran görüntü: Kreş müdürü tutuklandı!