EGM'den açıklama: DEAŞ terör örgütünün önemli ismi Amasya'da yakalandı

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), DEAŞ terör örgütünün önemli isimlerinden Lübnan uyruklu A.A.'nın Amasya'da yakalandığını duyurdu.

EGM'den açıklama: DEAŞ terör örgütünün önemli ismi Amasya'da yakalandı
EGM'den açıklama: DEAŞ terör örgütünün önemli ismi Amasya'da yakalandı
GİRİŞ 28.07.2023 18:47 GÜNCELLEME 28.07.2023 18:47
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

EGM, Amasya'da DEAŞ terör örgütünün önemli isimlerinden biri olan Lübnan Uyruklu A.A'nın Amasya'da yakalandığını bildirdi.

EGM'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "İstihbarat Başkanlığımız koordinesinde Amasya Emniyet Müdürlüğü'nce sürdürülen çalışmalar kapsamında; DEAŞ terör örgütünün önemli isimlerinden Lübnan uyruklu A.A. isimli şahıs 28 Temmuz 2023 tarihinde Amasya'da gerçekleştirilen operasyon neticesinde yakalanarak gözaltına alınmıştır. Söz konusu şahıs ile ilgili adli işlemler devam etmektedir" denildi. 

KAYNAK: DHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Merak İşte 8 ay önce Şikayet Et
    Tüm Dünyanın terör örgütleri, mafyaları ve çetelerinin önemli önemsiz adamlarını Türkiye kim davet ediyor acaba ???
    Cevapla
  • Malesef 8 ay önce Şikayet Et
    Milyonlarca yabancı ayıkla pirincin taşini , Allah'ım sen bilirsin...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe-Beşiktaş! İlk 11'ler
Türkiye öncü oldu! Çok sayıda ülke harekete geçiyor! Gözler Suudi Arabistan'da olacak