Nevşehir'de düğün konvoyunda drift atan sürücüye dudak uçuklatan ceza!

Nevşehir'de, bir düğün konvoyunda trafiği kesip drift yapan otomobilin sürücüsüne 30 bin 203 TL para cezası uygulandı. Sürücünün drift yaptığı anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Nevşehir'de düğün konvoyunda drift atan sürücüye dudak uçuklatan ceza!
Nevşehir'de düğün konvoyunda drift atan sürücüye dudak uçuklatan ceza!
GİRİŞ 29.07.2023 00:00 GÜNCELLEME 29.07.2023 00:00
Bu Habere 59 Yorum Yapılmış

Olay, dün saat 17.00 sıralarında Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü önünde meydana geldi. Bir sürücü, düğün konvoyunda otomobiliyle drift attı.

DÜĞÜN KONVOYUNDA DRİFT ATAN SÜRÜCÜ TESPİT EDİLDİ

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, ihbar üzerine harekete geçti. Olay yerine gelen ekipler, drift yapan sürücünün yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. Bu kapsamda güvenlik kamerasını inceleyen ekipler, otomobil ve sürücüsünü tespit etti.

DRİFT ATAN SÜRÜCÜYE 30 BİN TL CEZA KESİLDİ

Otomobil sürücüsüne, 'drift atmak' ve 'sürücü belgesi geri alındığı halde araç kullanma ve öngörülen sayıda plaka takmamak' maddelerinden toplam 30 bin 203 TL para cezası uygulanarak, otomobil de trafikten men edildi. Sürücünün drift yaptığı anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı. 

YOLU KAPATAN SÜRÜCÜDE CEZA ALDI

Ayrıca, düğün konvoyunun önünü keserek yolu kapatan araçlardan birinin sürücüsüne ise 'saygısızca araç kullanmak', 'trafik işaret ve levhalarına uymamak' ve 'taşıt yolu üzerinde duraklamak' maddelerinden toplam 1308 TL, bir diğer araç sürücüsüne de, 'abartı egzozlu araç kullanmak' maddesinden toplam 4 bin 64 TL para cezası uygulandı.

KAYNAK: DHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 59
  • şahin avcı 8 ay önce Şikayet Et
    bu sadece para cezası ile geçiştirilecek bir şey değil, yol kesip kişiyi hürriyetinden mahrum bırakma ve bunu birden çok kişiye yaptığı için hapis cezasını en ağırından minimum 5 yıl vermek lazım ve hükmün açıklamasını geri bırakma yada denetimli serbestlik filan uygulanmamalı, yatsın aklı başına gelsin
    Cevapla
  • vatandaş 8 ay önce Şikayet Et
    Fakirin çocuğu bunu yapamaz. Bunu yapanlar zengin görgüsüzler. 30 bin tl bunlar için çerez parası. 1 milyon TL den başlamalı cezası.
    Cevapla
  • DADAŞ 8 ay önce Şikayet Et
    araca el koyun hazineye aktarın..ömür boyu ehliyeti eptal edin..asıl Cara bu
    Cevapla
  • VatandaşŞş 8 ay önce Şikayet Et
    Bana böyle gelin 30 bin elli bin 3-5 yıl ehliyetine ceza baktın olmadı hapis cezası
    Cevapla
  • yalancivehirsiz-sis 8 ay önce Şikayet Et
    egitimsistemi cok yetersiz kalitesiz ana okulunda basliyor avrupali cocuklara egitim vermeye trafik kurallari ve digerleri cezalar caydirici torpil yok sistem oturmus
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Filistin protestoları 103 yıllık geleneğe damga vurdu! Dikkat çeken ayrıntı kaydedildi..
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü