Görüntüler mide bulandırmıştı! Bakanlık devreye girdi!

Sosyal medya platformu Tiktok'ta yayınlanan ve Manisa'da olduğu iddia edilen bir tesiste çıplak zeytin havuzuna girme videosu tepkilere neden oldu. Tarım ve Orman Bakanlığı, olaya ilişkin inceleme başlattı.

GİRİŞ 29.07.2023 20:19 GÜNCELLEME 29.07.2023 20:35
Bu Habere 89 Yorum Yapılmış

Manisa’daki bir zeytin işletmesinde çekildiği iddia edilen videoda çıplak şekilde zeytin havuzuna giren bir kişinin insan sağlığına uygunsuz bir şekilde zeytinleri sepetlediği görülüyor.

MİDE BULANDIRAN GÖRÜNTÜLERE İLİŞKİN BAKANLIK İNCELEME BAŞLATTI

Tarım ve Orman Bakanlığı, Manisa’da çekildiği iddia edilen ve sosyal medyada paylaşılan, bir kişinin yeşil zeytin tankının içine girerek kendisine verilen boş sepetleri doldurduğu görüntülere ilişkin açıklama yaptı. 

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, "Sosyal medyada paylaşılan, salamura zeytinin gıda güvenilirliği ve insan sağlığına uygunsuz şekilde sepetlenmesine dair görüntülerle ilgili Bakanlığımız tarafından inceleme başlatılmıştır." ifadelerine yer verildi.

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 89
  • Konya 8 ay önce Şikayet Et
    Hikmetin başı Allah korkusudur bu ahlak ve vicdan yoksunu terbiyesiz noldu şimdi için rahatladımı
    Cevapla
  • ALP 8 ay önce Şikayet Et
    kızmayın teşekkür edinbu arkadaşlara bakın biz böyle yapıyoruz deyip resmini çekmişler... peki ya yapıpta resmini çekmeyenler.... ahlaklı insan yetiştirmek çok önemlli normalde bakanlıkta hatalı denetimleri zayıf ve mevcut durumdan en çok onlar srumlu ancak bu iş devletin 100% kontrol edebileceği bir durum değil. Asıl konu Anne Babaların evlatlarına nasıl iyi insan olunuru anlatması...
    Cevapla
  • F100 8 ay önce Şikayet Et
    para icin her pisligi yaparlar
    Cevapla
  • sor 8 ay önce Şikayet Et
    bu insanlar çıldırmış bu artık manyaklık seviyesine geldi tik tok yasaklansın
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    bitane çalışan bögle ünlü olma pahasına bir süru firmaya lekeliyor işyerinde çalışan işine bögle sahip cikarsa o işyeri batmaya kapanmaya mahkum
    Cevapla
  • Sarıçizmeli Mehmet 8 ay önce Şikayet Et
    Bir de Türkçe'yi düzgün yazarsan tamamdır kardeşim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü
Tam saha direniş: İşgal güçlerine hiçbir noktada rahatlık yok!