Trafikte dehşete düşüren olay: Baba-oğula kurşun yağdırdılar

Malatya’da yaşanan dehşete düşüren olayda, trafikte tartıştıkları 3 kişinin silahlı saldırısına uğrayan baba oğul yaralandı.

GİRİŞ 29.07.2023 23:17 GÜNCELLEME 30.07.2023 12:21
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Olay, saat 20.00 sıralarında kent merkezi İsmet Paşa Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, M.Ç. ile oğlu A.Ç.’nin içerisinde bulunduğu otomobil bir araçla çarpıştı.

KAZA SONRASI BABA-OĞULA KURŞUN YAĞDIRDILAR

Kaza sonrası taraflar arasında tartışma çıkarken, baba ve oğlu olay yerinden ayrıldı. M.Ç. ile A.Ç.’nin peşinden giden kimlikleri henüz belirlenemeyen 3 kişi, baba ve oğluna tabancayla kurşun yağdırdı. M.Ç. ile A.Ç. yaralanırken zanlılar bölgeden kaçtı.

KAÇAN ŞAHISLAR ARANIYOR

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ile sağlık ekibi sevk edilirken, ilk müdahaleleri olay yerinde yapılan baba ve oğlu Malatya Eğitim ve araştırmasına kaldırıldı. Polisin kaçan zanlıları yakalamak için başlattığı çalışma sürüyor.

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 19
  • serdar 9 ay önce Şikayet Et
    Şu Silah sorunu Halal devlet çözemiyor Doğuda Karadenizde her evde silah var ,neden kardeşim neden ya adam gibi yaşayan bu ülkede yaşayamacak mı bu zorbalara silah taşıma ruhsatlıda olsa kalkmalı
    Cevapla
  • Mert 9 ay önce Şikayet Et
    Silahla işlenen suçlara karşı önlem vatandaşların silah sahibi olmasının kolaylaştırılması olabilir. Silah çeken kişi karşı tarafın da silahı olabileceğini heesba katmalı.
    Cevapla
  • Ahmet 9 ay önce Şikayet Et
    Malatya da ciddi bir asayiş sorunu var. ve bu emin olun giderek artıyor emniyet yetersiz bu konuda
    Cevapla
  • Bozkurtlar 9 ay önce Şikayet Et
    Adliyeleri kapatın zaten işe yaramıyor. Devlet kimseyi cezaevine almıyor. Adalet zıvana dan çıkmış
    Cevapla
  • HakKAN 9 ay önce Şikayet Et
    Haspihanler masraflı diyene önerim; o zaman taş ocağında madenlerde çalıştılısınlar hem de ekonomi ye katkıları olur beleşten ekmek elden su gölden yaşamasınlar. Adamlar içerde keyf ettikleri devam ettikçe bir ifade verip salıverildikçe bu yaşananlar artarak devam edecek maalesef.
    Cevapla
  • aaaa 9 ay önce Şikayet Et
    Hapishaneler masraflı
    Cevapla
  • Ronay 9 ay önce Şikayet Et
    Silahlar güvenlik görevlileri dışında kimse kullanmamaliCezalar artırılması gerekirken yeni torba yasasıyla düşürüldü.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den İsrailli Bakana 4 fotoğrafla cevap!
ABD ve İran'dan gizli toplantı