Denizde kaybolan gencin cesedi bulundu

Bartın'da dalgalara kapılarak denizde kaybolan 20 yaşındaki Muhammet Emin Çapkın'ın cansız bedeni bulundu.

Denizde kaybolan gencin cesedi bulundu
Denizde kaybolan gencin cesedi bulundu
GİRİŞ 30.07.2023 11:28 GÜNCELLEME 30.07.2023 11:28

Bartın'da dalgalara kapılarak denizde kaybolan 20 yaşındaki gencin cesedi bulundu.

İnkumu ve Güzelcehisar sahili arasındaki Pilavkum koyunda önceki gün suya giren ve gözden kaybolan iki arkadaştan Muhammet Emin Çapkın'ı arama çalışmaları üçüncü gününde devam etti.

Amasra Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı bot ve dalgıçlar tarafından sürdürülen arama çalışmalarında, Çapkın'ın cansız bedeni denize girdiği yerden yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta su yüzeyinde görüldü.

Dalgıçlar tarafından kıyıya çıkarılan Çapkın'ın cesedi, otopsi için Bartın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Çapkın'ın önceki gün Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinden geldikleri ve Pilavkumu plajına inebilmek için Güzelcehisar köyünden yaklaşık 2 kilometre dağlık alandan yürüyerek kumsala ulaştıkları öğrenildi.

Rüzgar ve dalga nedeniyle boğulma riskine karşı denize girmenin yasaklandığı bölgede suya giren Çapkın, gözden kaybolmuştu. Arkadaşının durumu bildirmesi üzerine bölgeye Amasra Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı arama kurtarma botu sevk edilerek arama çalışması başlatılmıştı.

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Paramotor ile sürat denemesi yapan pilot 25 metreden yere çakıldı!
Beşiktaş'ta çok sayıda araç birbirine girdi! Ortalık savaş alanına döndü