Gaziantep’te hasta yakınından doktora dayak!

Gaziantep’te, 25 Aralık Devlet Hastanesi’nde hasta ve yakınları kendilerine bakmadığı iddiasıyla tartıştıkları doktor Mustafa Karabaş'ı darbetti.

GİRİŞ 30.07.2023 13:05 GÜNCELLEME 30.07.2023 13:15
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Olay, dün akşam saatlerinde 25 Aralık Devlet Hastanesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, gözlerinden rahatsız olan Yılmaz Y., 2 yakını ile birlikte acil servise geldi. Yılmaz Y., acil serviste başka bir hastaya müdahale eden doktor Mustafa Karabaş'tan kendisine bakmasını istedi. Ancak, acil durumdaki başka bir hastaya baktığını söyleyen doktor, sırası gelince kendisiyle ilgileneceğini ifade etti. Bunun üzerine doktor Mustafa Karabaş ile hasta Yılmaz Y. ve yakınları arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmada Dr. Karabaş, hasta ve yakınları tarafından darbedildi. Hastane polisleri ve güvenlik görevlilerinin müdahalesi ile sonlandırılan kavganın ardından Dr. Karabaş acil serviste tedavi edilirken, kendisine saldıran Yılmaz Y. ile akrabaları Şükriye Y. ve Rufai Y. gözaltına alındı. Güvenlik kamerasına da yansıyan olayın ardından 3 şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Öte yandan Gaziantep Valisi Kemal Çeber, olayla ilgili adli soruşturma başlatıldığını duyurdu.

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Uzman.dt 8 ay önce Şikayet Et
    Bazı doktorlar hak ediyor buda bir başka gerçek.
    Cevapla
  • Mehmet 8 ay önce Şikayet Et
    Doktorlarimiza saldırmaya hakkı yoktur kimsenin tedavi olmaya gidiyoruz tekrardan geçmiş olsun doktorumuza unutmasinlarki bir doktor 30senede yetişiyor
    Cevapla
  • Fahriye 8 ay önce Şikayet Et
    Doktor ne yapmis
    Cevapla
  • Naz Çankaya 8 ay önce Şikayet Et
    Enteppp akıllı ol!
    Cevapla
  • Vatandaş 8 ay önce Şikayet Et
    Bunu ABD gibi gelişmiş ülkelerden birinde yapmaya kalk adamı gebertirler, bizde nedense bu hanzoluklar çok oluyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Protestolara katılan Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn: Büyük ihtimal kovulacağım
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'da akaryakıt istasyonu çalışanlarını ziyaret etti