Köpeğe çarpmamak için metrelerce yüksekten uçtu

Antalya’nın Alanya ilçesinde köpeğe çarpmamak için direksiyonu kıran sürücünün kontrolünden çıkan otomobil, yaklaşık 10 metre yükseklikten evin bahçesine uçtu. Meydana gelen kazada 1’i ağır 6 kişi yaralandı.

GİRİŞ 30.07.2023 16:00 GÜNCELLEME 30.07.2023 17:20
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Kaza, saat 11.50 sıralarında Alanya’nın Çamlıca Mahallesi Beslengiler mevkiinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Metin Y. yönetimindeki 07 AIU 957 plakalı otomobilin önüne, seyir halindeyken köpek çıktı. Köpeğe çarpmamak için direksiyonu kıran sürücü, aracın kontrolünü kaybetti.

Savrulan otomobil, yaklaşık 10 metre yükseklikteki istinat duvarını aşıp bir evin bahçesine uçtu.

Kazada ters dönen otomobildeki sürücü Metin Y. (40) ile araçta yolcu olarak bulunan Fatma Y. (36), Enes Y. (11), Ayşe Y. (5), Bayram Y. (13) ve Mustafa A. (14) yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar, sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekiplerine durumu bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ve itfaiye ekipleri tarafından otomobilden güçlükle çıkarılan yaralılar, ambulanslarla Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Bayram Y.’nin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı.

KAYNAK: İHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 38
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Yine sahipsiz sokak köpekleri.....
    Cevapla
  • ORTA REFUJ 9 ay önce Şikayet Et
    Bir akşam Kütahya çıkışında aracım dolu ve sağımda 2 tır,arkamda 4 araba hızımız 80 , belediyeler sağolsun gidişgeliş yolların ortasına ağaçlandırma yapıyor ama tel veya çitle kapamiyor,akşamkaranlığında köpek bir fırladı,fren yapsam arka taraf girer,sagdada tırlar var direk vurdum köpeğe, onların kemiği sert hayvan sağlam yaşıyor benim on tampon 3500 tl masraf canimiz sağ elhamdülillah
    Cevapla
  • Artık 9 ay önce Şikayet Et
    Yolda köpek önümüze çıkıyor korna çalıyorum bana mısın demiyor. Köpek de anladı kıymetini bu ülkede. Kaç sefer yaşadım bu olayı ben bilirim.
    Cevapla
  • Yeaseen 9 ay önce Şikayet Et
    Köpeğe çarpma haberi medya da yer aldığı için işinden kovulan oluyor bu ülkede. Kimse de demiyor ki o itin o yolda ne işi var. Bu vatandaşın yapması gereken derhal yerel yönetime dava açmak. Emsal teşkil eden karar var, tazminatını alsın, herkesin de bu şekilde yasal yollarla baş vurması gerekiyor ki belediyeleri önlem almaya biz zorlayalim..
    Cevapla
  • Bornovalı 9 ay önce Şikayet Et
    Ben denk gelseydi köpeği ezerdim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beşiktaş Dolmabahçe'de 1 puanı 90+7'de kurtardı
Bahçeli'den 28 Şubat tahliyeleriyle ilgili açıklama! Çetin Doğan'a tepki!