Esenyurt'taki saldırıyla ilgili 3 kişi tutuklandı! 5 kişi serbest bırakıldı

Esenyurt'taki tekel baskınıyla ilgili adliyeye sevk edilen 3 kişi tutuklandı, 5 kişi ise adli kontrol uygulanarak serbest bırakıldı

GİRİŞ 03.08.2023 17:55 GÜNCELLEME 03.08.2023 18:54
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

Esenyurt’ta 2 kişinin ölümüyle sonuçlanan tekel bayisi baskınına ilişkin adliyeye sevk edilen şüphelilerden 3'ü tutuklandı, 5’i de adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Güzelyurt Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nde bulunan tekel bayisinde Cumartesi günü 00.15 sıralarında meydana gelen saldırıda, 20 yaşındaki Batuhan Bayındır ile 24 yaşındaki Yunus Emre Erzen hayatını kaybederken 21 yaşındaki Yusuf Erzen ise ağır yaralandı. Olayla ilgili gözaltına alınan şüpheliler Tarık Özer, Azad Özer ve Servet Özer ile onlara yardım ettiği öne sürülen 5 kişi adliyeye sevk edildi.

Şüphelilerden Tarık Özer, Azad Özer ve Serhat Özer savcılık ifadelerinin ardından, "Nitelikli kasten öldürme" suçundan tutuklanmaları talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi.

Diğer şüpheliler ise savcılık ifadelerinin ardından hakimliğe sevk edildi. Hakimlikçe 3 şüpheli tutuklanırken 5 şüpheli hakkında ise adli kontrol hükümleri uygulandı

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 57
  • Zeki Ertuğrul 11 ay önce Şikayet Et
    Bu tür olaylar adaletin olmadığından kaynaklanıyor. İnsanlar mahkeme yoluyla yıllarca haklarını alamadıkları için kendileri hak alma yoluna gidiyor. Mafyalar yargı eli ile çoğalıyor.
    Cevapla
  • Zeki Ertuğrul 11 ay önce Şikayet Et
    Cidden tutuklanmışlar mı. Mahkeme şaşırttı.
    Cevapla
  • Acımayın 11 ay önce Şikayet Et
    Sülalece atın içeriye ibret olsun öyle silahı birine ver o vursun yatsın devri bitsin sülalece atın
    Cevapla
  • levent 11 ay önce Şikayet Et
    ığdam cezası olmadığı mütedce insanlar birbirini öldürür
    Cevapla
  • ahi 11 ay önce Şikayet Et
    bunlar. iyi. günler. olay. çete. davası.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Prof. Dr. Okan Tüysüz'den büyük deprem uyarısı: Dört kent sıralandı!
Dünyaca ünlü dergide en iyi 100 rota listesi yayınlandı! İşte listede yer alan şehrimiz..