İstanbul emniyetinden sahte forma baskını

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda binlerce lisanssız forma ele geçirildi.

GİRİŞ 04.08.2023 18:45 GÜNCELLEME 05.08.2023 09:39
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Kulübü, İstanbul'da yapılan operasyonda piyasa değeri 7 milyon liranın üzerinde olan sahte formanın ele geçirildiğini duyurdu.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, kulübün iç denetim departmanı tarafından gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda tespit edilen adreslere Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonda, Fenerbahçe Futbol A Takımı'na ait 5 bin 96 adet lisansız sahte formanın ele geçirildiği bildirildi.

Fatih ilçesinde iki ayrı adrese operasyonda ele geçirilen yeni sezon formalarının piyasa değerinin 7 milyon liranın üzerinde olduğu, sahte ürünlere el konulduğu, şüpheliler hakkında da adli işlem başlatıldığı belirtildi.

Açıklamada, "Kulübümüz tarafından sezon içerisinde sahte ürün satışı denetimlerinin artarak devam edeceği bilgisini verir, taraftarlarımızın mağduriyet yaşamamaları adına kulübümüzün adını kullanarak sahte forma satışı gerçekleştirmeye çalışan sosyal medya hesaplarına ve çeşitli kanallara karşı dikkatli olmalarını önemle arz ederiz." denildi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 28
  • ABDULLAH 8 ay önce Şikayet Et
    fb li biri de kağıt kalemi alıp müzelere gidin en fazla kupa kimde sayın demiş. sizin amatör kupalar sayılabilir ama GS olarak bizim kupaları saymaya kalem kağıt yetmez.
    Cevapla
  • ezikbahçe 8 ay önce Şikayet Et
    5 yıldızdan belli sahte olduğu uzman olmaya gerek yok.
    Cevapla
  • İrfan 8 ay önce Şikayet Et
    Zaten millet aç perişan 2000 lira verip çocuğuna forma alacak parası mı var.Bu formalar Türk işçisiyle,Türkiye içinde üretildi.Fenerbahçe’nin idarecilerinin göbeği yeterince büyük bence Bende gidip çocuğuma pazardan alacağım Vallahi
    Cevapla
  • Uğur 8 ay önce Şikayet Et
    Diğer takımların formasını yapıp satsalar ellerinde patlar,anca mendil olarak kendileri kullanır, adamlar akıllı en çok forma satanın sahtesini yapmışlar.
    Cevapla
  • Ensar bey 8 ay önce Şikayet Et
    Beş yıldızlı sahte forma:))
    Cevapla
  • Samet 8 ay önce Şikayet Et
    Fenerin sahte formaları bile rakipcik taraftarları germeye yetiyor kabul edin bu ülkenin en büyük takımı fenerbahce ha inanmıyorsanız elinize kağıt kalem alın 3 buyuklerin müzesine gidip kupaları sayın bakalım kapisss
    Cevapla
  • Samet 8 ay önce Şikayet Et
    Umit seni geren ne oldu sahte formalar mi yoksa fener müzesindeki kupalarmı ??
    Cevapla
  • Fahri 8 ay önce Şikayet Et
    Valla beş yıldız var sahte olduğunu nasıl anlamıyorlar
    Cevapla
  • reis 8 ay önce Şikayet Et
    uefa yada uefa süper kupa varmı acaba ?
    Cevapla
  • Umit 8 ay önce Şikayet Et
    Ne içtin sen bonzaimi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süleymaniye'deki saldırı! Dışişleri Bakanlığı Türk vatandaşları için devreye girdi
Kassam’dan İsrail’e çifte darbe! ‘Ordusunu vur, kamuoyuna yön ver’