Adana'da bir garip olay: Görenler şaşkına döndü!

Adana'nın Ceyhan ilçesinde 11 yaşındaki bir çocuk içine girdiği reklam panosunda mahsur kaldı. İtfaiye ekipleri çocuğu kurtarmayı başardı.

GİRİŞ 05.08.2023 11:24 GÜNCELLEME 05.08.2023 11:35
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Olay, akşam saatlerinde ilçeye bağlı Namık Kemal Mahallesi Afet Evleri'nde meydana geldi. Arkadaşlarıyla sokakta oynayan Rüzgar Umut B., iddiaya göre yol kenarında kapağı açık reklam panosunun içine girdi.

Çocuğun içeri girmesiyle kapak bir anda kapandı. Pano içinde mahsur kalan ve çıkamayan çocuğu gören yakınları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Mahsur kaldığı yerde korktuğu için gözyaşı döken çocuk, itfaiye erleri tarafından kurtarıldı. Bölgede toplanan mahalle sakinleri de itfaiye erlerinin kurtarma çalışmasını ilgiyle takip etti. Sağlık ekibi tarafından ayakta muayene edilen çocuk, daha sonra ailesine teslim edildi. 

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • abcde 8 ay önce Şikayet Et
    reklamın iyisi kötüsü olmaz xdd
    Cevapla
  • HARPUTLU 8 ay önce Şikayet Et
    İyi reklam olmuş
    Cevapla
  • setrek 8 ay önce Şikayet Et
    İyi reklam olmuş
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas’tan ‘Hasan Saklanan’ açıklaması: Mescid-i Aksa şehidi ilan ediyoruz!
Kudüs şehidi Hasan Saklanan ile ilgili ilk bilgilere Haber7 ulaştı!