Şoför terk edip kaçtı! Minibüste 23 kaçak göçmen çıktı

Konya'nın Ereğli ilçesinde polisin şüphe üzerine durdurmak istediği minibüsün şoförü aracı terk edip kaçtı. Minibüste yakalanan Suriye uyruklu 23 kaçak göçmen, sınır dışı edilmek üzere Konya İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi.

GİRİŞ 07.08.2023 03:12 GÜNCELLEME 07.08.2023 03:12
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Olay, bugün Ereğli ilçesinde meydana geldi. Polis ekipleri, arka camları beyaz renkle boyanmış minibüsü şüphe üzerine durdurmak istedi. Kimliği belirlenemeyen sürücü polisin ihtarına uymayıp kaçtı.

Polis ekiplerinin takibi sonucu minibüs, yol kenarında park halinde bulundu. Sürücüsünün park edip kaçtığı belirlenen minibüste yapılan aramada Suriye uyruklu 23 kaçak göçmen yakalandı.

Gözaltına alınan kaçak göçmenler, emniyetteki işlemlerin ardından sınır dışı edilmek üzere Konya İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi. Polis, kaçan sürücünün kimliğini belirleyip yakalamak için çalışma başlattı.

 

KAYNAK: DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Fazıl 8 ay önce Şikayet Et
    O şahıslar seydişehir e kadar nasıl geldi ???
    Cevapla
  • hakan 8 ay önce Şikayet Et
    bunlar niye gidip vatanini savunmuyor arkadas bu kadar da yuzsuzluk olmaz hepsi en az 60 kg kardesim bunlari silah altina aldirip esed ile savastirin bu savas bu zulum bitsin
    Cevapla
  • Fatih 8 ay önce Şikayet Et
    Tamam emniyet güçlerini tebrik ederim, ama bu şaıslar yurda nasıl girdi, kimler rüşvetle içeri alıyor bunun bulunması gerekmiyormu..
    Cevapla
  • Davut 8 ay önce Şikayet Et
    Türkiye yol gecen hanı oldu ya helal olsun devletimize
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Kooperatif Market'te mayıs ayına özel yeni indirimli ürünler listesi!
Naci Görğür, 'şakası yok' diyerek açıkladı: 'Buralar 9 şiddetine maruz kalacak'