Yaşlı Yaşam Merkezi’nde aşure ikramı

Bağcılar Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla Yaşlı Yaşam Merkezi’nde zaman geçiren ulu çınarlarımıza aşure ikramında bulundu.

Yaşlı Yaşam Merkezi’nde aşure ikramı
Yaşlı Yaşam Merkezi’nde aşure ikramı
GİRİŞ 07.08.2023 14:43 GÜNCELLEME 07.08.2023 14:43

Birliğin, berberliğin ve kardeşliğin öneminin yakından hissedildiği Aşure Günü sebebiyle Bağcılar Belediyesi, büyüklerimize yönelik etkinlik düzenledi. Yaşlı Yaşam Merkez’inin mutfağında pirinçten fasulyeye kadar çeşitli malzemelerden hazırlanan aşure pişirildi. Pişirilen aşureler daha sonra merkezde bulunan yaşlılara dağıtıldı.

“BÜYÜKLERİMİZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ”

Aşure vesilesiyle insanları bir araya geldiğini belirten Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, "İdrak ettiğimiz Muharrem ayı ve Aşure Günü’nün tüm İslam alemine huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Büyüklerimiz bizim için çok değerli” dedi.

HER TÜRLÜ HİZMET BULUNUYOR

Yaşlı Yaşam Merkezi'nde; fizik tedavi, egzersiz, revir, beslenme-diyet uzmanı odaları, seminer odası, kütüphane, hobi-sanat-takı atölyeleri, el işi atölyesi, resim atölyesi, müzik atölyesi, akıl oyunları atölyesi ile sedir söyleşi odası bulunmaktadır. Projede ayrıca, bay-bayan kuaför, mutfak, yemekhane, idari ve teknik birimler yer almaktadır. Ayrıca Ergo Terapi, Tekno Terapi, Psikolojik Destek, Geriatri Hemşire ve Banyo Hizmetleri verilmektedir.

 

KAYNAK: HABER7
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Facianın eşiğinden dönüldü: Yol kapatıldı evler boşaltıldı
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak