"İl Emniyet Müdürleri Bilgilendirme Semineri" sonrasında Bakan Yerlikaya'dan açıklama

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya başkanlığında, "İl Emniyet Müdürleri Bilgilendirme Semineri" düzenlendi. Yerlikaya, "Yeni atanan Emniyet Müdürlerimize görevlerinde başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 07.08.2023 20:42 GÜNCELLEME 07.08.2023 20:42
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İl Emniyet Müdürleri Bilgilendirme Semineri'ni, bakan yardımcıları, Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız, daire başkanları ve il emniyet müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirdiklerini belirtti.

"HALKIMIZIN HUZUR VE GÜVENLİĞİ İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Bakanlık olarak Emniyet, Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığı ile "Yeşil Vatan", "Mavi Vatan" ve "Siber Vatan"da halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için var olduklarını ifade eden Yerlikaya, şunları kaydetti:

"İl Emniyet Müdürleri Bilgilendirme Seminer programını Bakan Yardımcılarımız, Emniyet Genel Müdürümüz, Daire Başkanlarımız ve İl Emniyet Müdürlerimiz ile birlikte gerçekleştirdik. İçişleri Bakanlığı olarak Emniyet, Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığımızla birlikte Yeşil Vatan’da, Mavi Vatan’da, Siber Vatan’da halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için varız. Tüm çalışmalarımızda temel referansımız hukuk ve insan haklarıdır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a bizlere duyduğu güven ve takdirlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Yeni atanan Emniyet Müdürlerimize görevlerinde başarılar diliyorum. İçişleri ailesi olarak halkımızın huzur ve güvenliği için canla başla çalışmaya devam edeceğiz."

 

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • deli dumrul 8 ay önce Şikayet Et
    sokaklarda caddelerde sahillerde yabancı başıboş toplu halde gezen kaçakları derhal toplayın derhaaaaaaaaaaaaaaal
    Cevapla
  • Türk oğlu Türk 8 ay önce Şikayet Et
    Sayın Bakanım Özel Harekat Polislerine biraz sahip çıkın, branş değişikliği çok olmaya başladı. Bu gidişle Özel Harekat Polisi kalmayacak
    Cevapla
  • Vatandaş 8 ay önce Şikayet Et
    İstanbul Valisiydi, Reis dediki köpekleri toplatin bu sorunu çözün ,hemen dediğini yaptı.istanbul onun sayesinde daha emniyetli ve güvenli saolsun yaptığı calismalarla Bakanlığı haketti.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Küçükçekmece'de hareketli saatler! Bıçaklı saldırgan bacağından vurularak yakalandı
Afrika'da BM'nin ülkedeki en büyük üssüne kilit vuruldu!