Sosyal medya bu kiralık ev ilanını konuşuyor! Görenler şaştı kaldı...

İzmir Buca'da bir vatandaşın kiralık ev ilanı gündeme oturdu. İlan sahibi, 5 bin liraya evini kiraya verirken aynı zamanda üst kattaki ev sahibinin annesine bakılmasını da istedi.

Sosyal medya bu kiralık ev ilanını konuşuyor! Görenler şaştı kaldı...
Sosyal medya bu kiralık ev ilanını konuşuyor! Görenler şaştı kaldı...
GİRİŞ 08.08.2023 13:47 GÜNCELLEME 08.08.2023 13:47
Bu Habere 97 Yorum Yapılmış

İlanda yer alan bilgilere göre; evi tutacak olan kişi 6 gün boyunca ev sahibinin annesinin evinde kalıp tüm bakımını üstlenirken, haftada 1 gün de kendi evine inebilecek.

HEM EV TUTACAK HEM HASTA BAKACAK

İnternet sitesinde yer alan bir ilan, sosyal medyanın gündemine oturdu. İlan sahibinin yazdığı açıklamalar herkesi şaşkına çevirirken, ilanda şu ifadeler yer aldı:

"Dairemiz merkezi konum olup okula, pazara, AVM'lere yürüme mesafesinde otobüs, dolmuş duraklarına yakın güzel doğalgazlı giriş kat dairedir.

NOT: Evi tutacak kişi önceliğimiz ya yalnız bayan ya da büyük çocuklu anne kız, anne oğlan olacak şekilde verilecektir. Bunun sebebi ev sahibinin annesi 4. katta kalıyor evi tutacak kişi hem ev sahibinin annesine bakacak 7500 TL maaşla hem de 10 bin TL olan kiranın yarısını ödeyecek. Sadece daireyi 5000 TL'ye tutmuş olacak. Gece ev sahibinin annesinin yanında kalacak haftada 1 gün izinli olacak. Geri kalan her gün ev sahibinin annesinde kalacak ve ona bakacak. Tabii bu sırada kendi evine de gidip gelecek. Yani hem ev tutacak yarı fiyatına hem de çalışacak. Teyzemiz yaşlı ama yatalak değil. Sadece alzeymir hastası olduğundan gece tek uyuyamıyor. Bu yüzden gece yanında yatılacak, ihtiyaçları giderilecek, yemeğini falan yapacak orada yemeğini de yiyecek gelecek kişi."

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 97
  • Mehmet Akif 8 ay önce Şikayet Et
    Evi olup normal bir şekilde geçinebileceği kadar kenarda parası olan birisi için bu ilanın ne kadar saçma oldduğunu herkes anlamıştır. Fazladan kiraya para verecek,çalışmıyorken dertsiz başına dert açıp çalışacak ,öyle mi?
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    ya annesine yatili bakacaksa kiralik ev ne ise yarayacakki.niye kiralik ev tutsun. zaten hasta bakima muhtac ve yalniz o bir gun izine de gerek yok kiralik daireye de gerek yok.ama bakim ucreti oyle 7500 ne.en az 15 bin olmalı, sigortasi da olmalı.
    Cevapla
  • El-Batmanî 8 ay önce Şikayet Et
    Adamın densizliğine bak, hem kira alacak hem annesini başkasına verecek.
    Cevapla
  • misafir 8 ay önce Şikayet Et
    milleti birbirine düşürdüler ve bundan nemalanıyorlar. Ev sahibi-kiracı, karı-koca, hayvan-çocuk, zengin-fakir vs
    Cevapla
  • VatandaŞŞ 8 ay önce Şikayet Et
    Bence dünyanın en güzel teklifi, değerlendirsinler. Olumlu yanlarını görün
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Benim bebeğim terörist' diyen anne sosyal medyada viral oldu
Başkan Erdoğan, Özgür Özel ile görüşecek! Tarih belli oldu