Muğla'daki orman yangının çıkış anında şüpheli bir araç kameraya yansıdı

Milas ilçesinde gündüz saatlerinde çıkan orman yangını ile ilgili yeni görüntülere ulaşıldı. Görüntülerde, yangının çıkış anı bir vatandaşın cep telefonuyla kaydedilirken, olay anında bir otomobilin bölgeden uzaklaşması dikkat çekti.

GİRİŞ 08.08.2023 23:59 GÜNCELLEME 09.08.2023 00:04
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Muğla'nın Milas ilçesinde çıkan orman yangını, havadan ve karadan müdahaleyle kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Öte yandan orman yangınına ait görüntüler ortaya çıktı. Alevlerin yükseldiği sırada bir otomobilin bölgeden uzaklaştığı bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

YANGIN KISMEN KONTROL ALTINDA

Ören Mahallesi'nde saat 15.30 sıralarında orman yangını çıktı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye Muğla Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait hava ve kara unsurları sevk edildi.

Sarp arazide devam eden yangına havanın kararmasının ardından gece görüşlü helikopterle havadan müdahale sürüyor.

Orman yangınına 6 helikopter, 4 uçak, 22 arazöz, 2 dozer, 8 su tankeri ve çok sayıda orman işçisi ile müdahale edildi. Ekiplerin havadan ve karadan müdahalesiyle yangın 3 saatte kısmen kontrol altına alındı.

GİZEMLİ BİR ARAÇ GÖRÜLDÜ

Yangının çıkış anı ile ilgili görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, yangının çıkış anı anbean bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay anında bir otomobilin bölgeden uzaklaştığı görüldü.

KAYNAK: DHA, AA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 48
  • Fası 8 ay önce Şikayet Et
    Yakanların yakılması gerek yasa yok idam yok yapan yaptığıyla kalıyor olan güzel yurduma oluyor
    Cevapla
  • mesut 8 ay önce Şikayet Et
    şu çıra ormanlarından ülke kurtulmadığı sürece yangın sorunu bitmez. bu ağaçlar çam değilde başka bir ağaç olsaydı bu şekilde hızlı yanmazdı. Zamanında zeytinleri kesip çamları ektirenlere lanet olsun
    Cevapla
  • vatandaş 8 ay önce Şikayet Et
    kaldır bir siha vur gitsin
    Cevapla
  • Ademoğlu 8 ay önce Şikayet Et
    Ormanlarımızı bile koruyamıyoruz. Ne zaman çıkacak bu idam.
    Cevapla
  • vatansever 8 ay önce Şikayet Et
    direk idam edilmelidir..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sakarya Gaz Sahası'yla 1,8 milyon hanenin doğal gaz ihtiyacı karşılanabilecek
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs açıklaması