İzmir'de sır ölüm! Saçını boyarken birden bağırmaya başladı...

İzmir'de 20 yaşındaki üniversiteli Deniz Demirbayraklı, evde saçını boyarken fenalaştı. Hastaneye kaldırılan genç kız kurtarılamadı. Deniz Demirbayraklı'nın alerjik rahatsızlığı olduğu ortaya çıktı.

İzmir'de sır ölüm! Saçını boyarken birden bağırmaya başladı...
İzmir'de sır ölüm! Saçını boyarken birden bağırmaya başladı...
GİRİŞ 09.08.2023 10:46 GÜNCELLEME 09.08.2023 10:47
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Acı olay İzmir Buca'da yaşandı. Ege Üniversitesi'nde okuyan Deniz Demirbayraklı (20) isimli genç kız, evinde aniden rahatsızlandı.

Yakınları tarafından hastaneye kaldırıldı. Ancak tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

SAÇLARINI BOYARKEN BAĞIRMAYA BAŞLAMIŞ

Yeni Asır'ın haberine göre, Deniz Demirbayraklı'nın ölümünün ardından arkadaşından alınan bilgiye göre Demirbayraklı, evde saçlarını boyarken aniden bağırmaya başlayıp fenalaştı.

Yapılan inceleme sonrası genç kızın alerjik rahatsızlığı olduğu bilgisine ulaşıldı.

Uzman ekiplerin yaptığı incelemelerde acil serviste ölen genç kızın bedeninde ateşli silah veya kesici delici alet yarası gibi bulgulara rastlanılmadı.

Savcının talimatıyla genç kızın kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsi yapılmasına karar verildi.

Muğla Dalaman'da otel işletmecisi anne Sevtap Demirbayraklı sinir krizi geçirirken, yakınlarının desteğiyle güçlükle ayakta durabildi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • zafergülten 8 ay önce Şikayet Et
    bütün saç boyalarının üstünde yazar,önce bilek aranıza bi miktar sürüp alerjiniz olup olmadığını test edin diye,her insanın bünyesi bir olmuyor,mesala ben her yaşta kimsenin kullandığı bir ağrı merhemi aldım,65 yaşına kadar bi sürü ağrı merhemi kullandığım halde aldığım yeni merhem alerji yaptı,ayağım kıpkırmızı oldu.
    Cevapla
  • memo 8 ay önce Şikayet Et
    ne alerjisi ya , kız bağırdığına göre kullandığı saç açıcı kızın kafa derisini yakmış. Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan'ın duyurduğu haber ses getirdi! ABD'li dergi yazdı: Bir sonraki süper güç...
Kadirov'un durumu kötüye gidiyor! İşte yerine geçebilecek 4 isim...