Bakan Yerlikaya'dan Türkiye'nin konuştuğu polise sürpriz!

Samsun'da bir gence verdiği nasihat ile tüm Türkiye'yi duygulandıran polise, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya motosiklet hediye etti.

GİRİŞ 09.08.2023 16:08 GÜNCELLEME 09.08.2023 16:13
Bu Habere 91 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Samsun Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde Şahin görevlisi Alper Gökhan Yıldırım'a motosiklet hediye etti.

Bir motosiklet sürücüsüne baba şefkatiyle yaklaşıp, kaza yapmaması için nasihat verdiği video ile tanınan Samsun Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde Şahin görevlisi Alper Gökhan Yıldırım'a İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından motosiklet hediye edildi.

Bakan Yerlikaya, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Tüm Türkiye, onu genç bir motosiklet sürücüsüne baba şefkatiyle yaklaşıp, kaza yapmaması için nasihat verdiği video ile tanımıştı. 'Ama ölürsen ne yapacağız yavrum' sözleri hepimizi duygulandırmıştı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde Şahin görevlisi Alper Gökhan Yıldırım kardeşimizi Bakanlığımızda misafir edip, görevinde kullandığı motosikletini yenisiyle değiştirdik. Ülkemizin huzuru ve güvenliği için çalışan her bir personelimiz başımızın tacıdır" ifadelerine yer verdi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 91
  • Misafird 8 ay önce Şikayet Et
    Tamam hediye hoş güzelde insallah kendi cebinden vermiştir yoksa benzine zam ona zam buna zam sıkıldık artık
    Cevapla
  • ertan 8 ay önce Şikayet Et
    motor devletin az kafanı çalıştır :) ne içtiysen artık
    Cevapla
  • space 8 ay önce Şikayet Et
    yakındır bu polisi haritada yer begen modunda sürgüne gönderirler.
    Cevapla
  • Abdullah Corc Suudi 8 ay önce Şikayet Et
    Bu ceza yerine nasihat yazan polisi bizim memlekete fizana gönderin burda daha çok nasihat edecek sözde e-ehliyetli sürücüler var. Maksat konu değișsin. Yeni Motorunuda al gel tamammı.
    Cevapla
  • aziz 8 ay önce Şikayet Et
    gerçeği yazsanıza. polis çocuğun üzerine motorunu sürüyor önünü kapatıyor. çocuk korkuyor ağlıyor. spnra polis vaaz vemeye başlıyor.
    Cevapla
  • YORUMCULAR... 8 ay önce Şikayet Et
    polis kardeşimizin eski motoru yenilenmiş olup , motor devletin, emniyetin motorudur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Protestolara katılan Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn: Büyük ihtimal kovulacağım
Bakan Şimşek: KDV artışı yapılmadı