Milletvekili Bakbak ve Başkan Tahmazoğlu vatandaşlara aşure ikram etti

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Muharrem Ayı nedeniyle AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak ile birlikte vatandaşlara aşure ikram ettiler.

Milletvekili Bakbak ve Başkan Tahmazoğlu vatandaşlara aşure ikram etti
Milletvekili Bakbak ve Başkan Tahmazoğlu vatandaşlara aşure ikram etti
GİRİŞ 09.08.2023 16:16 GÜNCELLEME 09.08.2023 16:16

Muharrem Ayı dolayısıyla Şahinbey İlçesi’nin farklı noktalarında vatandaşlara aşure ikram eden Şahinbey Belediyesi aşure ikramını aralıksız sürdürüyor. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Suburcu Caddesi’nde AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak ile birlikte vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

HER GÜN AŞURE İKRAMINDA BULUNUYORUZ

Muharrem ayında vatandaşlarla bir araya gelerek aşure ikramında bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu “AK Parti Milletvekilimiz Derya Bakbak ile birlikte Muharrem ayında nedeniyle vatandaşlarımıza aşure ikramında bulunduk. Her yıl Muharrem Ayı’nda Şahinbey İlçemizin çeşitli noktalarında vatandaşlarımız için aşure ikramında bulunuyoruz. Muharrem ayı mukaddes aylarımızdan bir tanesi. Birçok Peygamberin mucizesi bu ayda gerçekleşmiştir. Hem sevincin hem de hüznün yaşandığı bir ay. Kerbela da Hasan, Hüseyin efendimizin şehit edildiği o acıyı içimizde hissettiğimiz bir aydayız. Muharrem ayında ibadet etmenin ve oruç tutmanın faziletleri çok büyük. Ayrıca Muharrem Ayı’nın 10’uncu gününden ismini alan aşure, içerisinde 27 çeşit malzemenin olduğu her birinin kendi tadıyla ve özelliğiyle bir araya gelip farklı bir tat oluşturduğu bir lezzettir. Şahinbey Belediyesi olarak vatandaşlarımıza aşure ikram ediyoruz. Muharrem ayı boyunca dağıtımlarımız ilçemizin farklı noktalarında devam edecek” dedi.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İlber Ortaylı'dan skandal Ayasofya sözleri: Namaz kılmak için gudubet bir bina
Rusya 2 ülkeye desteğini resmen ilan etti! Flaş NATO açıklaması: Tümüyle yalan!