Sultangazi'de drifte 40 bin 786 lira ceza

Sultangazi'de kiraladığı araçla drift atan ehliyetsiz sürücü çektiği görüntüleri sosyal medyada paylaşınca gözaltına alındı. Polis sürücü ve araç sahibine toplam 40 bin 786 lira ceza kesti.

Sultangazi'de drifte 40 bin 786 lira ceza
Sultangazi'de drifte 40 bin 786 lira ceza
GİRİŞ 10.08.2023 11:43 GÜNCELLEME 10.08.2023 11:43
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sultangazi'de bir otomobil sürücüsünün drift attığı görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından polis ekipleri inceleme başlattı. Ekipler 34 GMR 313 plakalı aracın kiralık olduğunu ve sürücüsünün de Yusuf T. olduğunu belirledi.

Ekipler yaptıkları çalışmada Yusuf T.'yi kısa sürede yakaladı. Ehliyetsiz olduğu belirlenen Yusuf T.'ye toplamda 32 bin 596 lira idari para cezası kesildi ve hakkında adli işlem başlatıldı. Araç sahibine ise polis ekipleri tarafından 8 bin 190 lira para cezası kesildi.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Alper 8 ay önce Şikayet Et
    Maalesef cezalar çok az. Ceza caydırıcı olmalı. Ehliyete ve araca uzun süreli el konulmalı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Bulunan kemikler Berzeg'in kızıyla eşleşti
Tarım Kredi Kooperatif Market'te mayıs ayına özel yeni indirimli ürünler listesi!