Atama kararları Resmi Gazetede! Tamer Karadağlı sürprizi

Yeni Atama kararları yayımlandı. Başarılı oyuncu Tamer Karadağlı, Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü görevine getirildi.

GİRİŞ 11.08.2023 00:50 GÜNCELLEME 11.08.2023 00:59
Bu Habere 393 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yeni atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Oyuncu Tamer Karadağlı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü görevine getirildi.



TAMER KARADAĞLI KİMDİR?

Karadağlı, 24 Mayıs 1967 tariihnde Ankara'da dünyaya geldi. Azeri kökenli olan ailesi Kars Sarıkamışlı'dır. İlkokul öncesinde ailesi ABD'ye yerleşen oyuncu, Türkiye'de bir süre kaldıktan sonra ABD'ye döndü. Lise son sınıfta kesin dönüş yaptığı senelerde Akün Sineması'nda uzun zaman geçiriyordu. Diğer yandan da lisede seslendirme sanatına başladı. Ardından Shakespeare'in "Kuru Gürültü" adlı oyununu hem Türkçe hem İngilizce oynamış ve böylece Bilkent Üniversitesi macerası başlamıştır.




TED Ankara Kolejinden sonra Çankaya Lisesinden ve Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun olan Tamer Karadağlı, ilk filmini 1993 yılında çekti. Ferhunde Hanımlar dizisiyle üne kavuştu. Çeşitli ünlü ismin seslendirmesini de yapan oyuncu, yine oyuncu olan Arzu Balkan ile 2002 yılında evlendi. Çiftin Zeyno isminde bir kızları bulunuyor. Çift 2007 yılında ayrıldı. Çocuklar Duymasın adlı dizide Haluk rolüne hayat verdi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 393
  • Fatih 8 ay önce Şikayet Et
    Vatan adamı, vatan haini değil. İsabetli olmuş.
    Cevapla
  • Ahmet 8 ay önce Şikayet Et
    Milli olan insanlarımızı bu gibi makamları teslim etmek çok isabetli olmuş sanatçı diyecekse bunun gibi insanlar gerçek idol rabbim sayılarını arttırsın
    Cevapla
  • Hüsnü 8 ay önce Şikayet Et
    Karısını aldatmış alkislaniyor, millet adam olana kadar çok çekmeli da
    Cevapla
  • VAH HALİMİZE.VAH 8 ay önce Şikayet Et
    Aldatmak.çok kötüve yanlış.Ayrılıkla cezasını çekmiş.Haklısınız fakat.Ülkemizin şu andaki sanatçı,sepetcilerin içinde.MİLLİ olan kişilerden birisidir.Şans verilmeli değilmi
    Cevapla
  • Nedim 8 ay önce Şikayet Et
    Adam gibi adam ülkemizin insanı Avrupa’nın değil adam Amerika görmüş neyin ne olduğunu iyi biliyor dostu düşmanı
    Cevapla
  • osman 8 ay önce Şikayet Et
    c0k isabetIi bi karar 0Imuş gercekten de.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'ye karşı ne yapacaklarını şaşırdılar: Erivan ve Atina’ya silah tedariği!
Fatih Altaylı’dan 1 Mayıs'taki provokasyona tepki çeken yorum!