Son dakika... Başkan Erdoğan'dan net mesaj: Kanını yerde bırakmadık...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eren Bülbül ve Jandarma Astsubay Ferhat Gedik’in şehadetlerinin 6 yıl dönümüne ilişkin paylaşım yaptı.

GİRİŞ 11.08.2023 13:17 GÜNCELLEME 11.08.2023 13:18
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Trabzon'un Maçka ilçesi Köprüyanı mahallesinde 11 Ağustos 2017 tarihinde terör örgütü mensuplarının hırsızlık için girdiği evlerini güvenlik güçlerine göstermek için giderken açılan ateş sonucu Astsubay Başçavuş Ferhat Gedik ile birlikte şehit olan Eren Bülbül, ölümünün üzerinden geçen 6 yıla rağmen unutulmuyor.

Karadeniz'in yiğit evladı Eren Bülbül 6 yıldır milletin yüreğinde;

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuyla ilgili yaptığı paylaşımda "Koca yürekli Eren’imizin ve Jandarma Astsubay’ımız Ferhat Gedik’in şehadetlerinin üzerinden 6 yıl geçti. Vatanımızı korkusuzca savunan Eren evladımızın ve aziz şehitlerimizin kanını yerde bırakmadık, bırakmayacağız. Terör örgütü PKK ve uzantılarıyla mücadelemiz devam edecek." ifadelerini kulllandı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 41
  • Gel de gelelim 8 ay önce Şikayet Et
    Yaşım elli çatışma tecrübem iyi.Biz hazırız.Ben öğretmenim yeri geldiğinde cengaver olurum yeterki devlet yol versin.Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum.
    Cevapla
  • Tepe tepe 8 ay önce Şikayet Et
    Tepe noktası vurulmalı hangi ülkede olursa olsun savaş bile göze alınmalı.
    Cevapla
  • Vatandaş 8 ay önce Şikayet Et
    Türkiye bölgedeki Kürt kardeşlerine sahip çıkmalı lakin pkk devre dışı bırakılarak bitirilerek.
    Cevapla
  • Normalbey 8 ay önce Şikayet Et
    Sn cumhurbaşkanım ceza yasası değişip meclisteki hainler teröristler temizlenmedikce terörle mücadele ediyoruz denmesin. Ne hainlik yapana ne teröriste gereken ceza verilmiyor. Bu yüzden hiç biri zerre kadar korkmuyor. Hatta biz 35bin kişinin hatta kundaktaki bebeğin katilini en güvenli en konforlu şekilde özel bir adada besliyoruz. Terörist başına SERBESTSİN desek gitmez. Rezillik bu.
    Cevapla
  • Amin 8 ay önce Şikayet Et
    Allah tüm şehit ve gazilere Rahmet eylesin inşallah
    Cevapla
  • hakan 8 ay önce Şikayet Et
    gazi ne demek öğrende gel.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çin lideri Cinping'den ABD Dışişleri Bakanı Blinken hakkında olay sözler
Hamas'tan İsrail'i karıştıracak bir açıklama daha! "İsrail, halkına yalan söylüyor"