Nusaybin yolunda feci kaza: 1'i ağır 2 yaralı

Mardin'in Nusaybin ilçesi Yeniköy mevkiinde iki tanker, aynı yönde seyreden tıra çarptı. Kazada 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

Nusaybin yolunda feci kaza: 1'i ağır 2 yaralı
Nusaybin yolunda feci kaza: 1'i ağır 2 yaralı
GİRİŞ 12.08.2023 01:33 GÜNCELLEME 12.08.2023 01:33

Olay, saat 01.00 sıralarında Nusaybin Yeniköy mevkiinde meydana geldi. 3 aracın karıştığı kazada 1'i ağır olmak üzere 2 kişi yaralandı. Kaza sonrasında patlama meydana geldi ve yangın çıktı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangını söndürmeye çalışıyor. Yaralılar Nusaybin Devlet Hastanesine sevk edildi. Araçların yoldan kaldırılması için çalışmalar sürdürülürken, yol trafiğe kapatıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: İHA
Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
1 Mayıs’ta polis tekmeleyen provokatör Basel’miş!
Yine başıboş sokak köpeği saldırısı! Dehşete düşüren o anlar kameralara böyle yansıdı