Bayrampaşa'da parkta kedilerin zehirlendiği iddia edildi

Bayrampaşa'da bir parkta vatandaşlar tarafından ölü bulunan kedilerin zehirlendiği iddia edildi.

GİRİŞ 13.08.2023 10:39 GÜNCELLEME 13.08.2023 11:24
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Olay, dün sabah saatlerinde Bayrampaşa Muratpaşa Mahallesi'nde bulunan bir parkta meydana geldi. İddialara göre, köpeğini parka getiren Havva Yangel, 2 yavru kediyi ölü buldu. Yangel, kedilerin zehirlenerek öldürüldüklerini iddia etti.

"NE İSTİYORLAR BİLMİYORUM" 

Havva Yangel, "Ben de öyle birşey duydum. Onlardan ne istiyorlar bilmiyorum. Şu an gerçekten kalbim yerinden çıkacak gibi. Ağzı dili olmayanlardan ne istiyorlar bilmiyorum. Gerçekten konuşamıyorum. Benim de Alman kurdum var. Onu parka getirdim. Parka gelince gördüm. Böyle birşey yapanlar insan değiller. Eğer bu sokakta yapıldıysa o yapanları buluruz" dedi. 

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 8
  • zafergülten 8 ay önce Şikayet Et
    saim bir dine mensupmusun,Allah bu dünyayı sadece insanlar için yaratmadı,dünya hayatı geçici bir sınavdır,kediler ve köpeklerde bu sınavın sorularından bir tanesi.ve köpekleri bu kadar saldırgan yapanda yine insanların tutumu,açlık,yersizlik,kötü muamele onlaarı bu hale getirdi.bir sınav sorusu kaybedildi yani.
    Cevapla
  • ASLI 8 ay önce Şikayet Et
    Yavru kedilerin çoğu ölüyor zaten doğanın doğal akışı güçlü olanın hayatta kalması kullanışlı sağlam generin geleceğe aktarılmasına davalı iki yavru öldü diye zehirlendiğine kanaat getirmiş
    Cevapla
  • Saim 8 ay önce Şikayet Et
    Hayvan sevgisinden ölen evine alıp kayıt ettirecek. Kedisi köpeği arttı artık baş edilemez oldu. Popülasyon çıldırdı. Allahtan korkmasam ben de zehirlerim. çoçuk çoluk yolda normal oynayamaz oldu. Ne gece uyku kaldı ne gündüz kapıda huzur.
    Cevapla
  • zafergülten 8 ay önce Şikayet Et
    kediler peygamberimizi yılan sokmasından kurtarmış ve peygamberimizin başını sıvazlayıp sırtın yere gelmesin diye duasını almış,peygamber dostu mübarek hayvanlardır,öyleki peygamberimizin kedisi Mürteza cennete kabul edilen hayvanlardan biridir.o kedileri zehirleyen Allah ın gazabına şüphesiz uğrayacaktır.
    Cevapla
  • Hüseyin- 8 ay önce Şikayet Et
    yapan sorumlu insan,ya siz hiyar agalari ?geri kalmis serseriler.alman kurtu varmis ! köpek olabilirmi ?neyine lazim ? nerde tutuluyor ?asilari,sigortasi varmi?,vergi ödeniyormu ?....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Joe Biden'a büyük şok! ABD tarihine geçti! En düşük...
500 milyon euro'luk proje! Avrupa'nın en büyük gaz hattına Türk eli değdi