Çekmeköy'de 5 katlı binanın çatı katında yangın

Çekmeköy'de 5 katlı binanın çatı katında yangın çıktı. Yangın sırasında binada mahsur kalan 1 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

GİRİŞ 14.08.2023 12:27 GÜNCELLEME 14.08.2023 12:27
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yangın, saat 03.00 sıralarında Mehmet Akif Mahallesi, Florya Sokak'ta meydana geldi. 5 katlı binanın çatı katında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.  Alevler kısa sürede tüm daireyi sardı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri çatı katında mahsur kalan 1 kişiyi merdiven aracıyla kurtardı. Yaralıya olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye sevk edildi. Yangın, yaklaşık 1 saat süren çalışmadan sonra söndürüldü. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı. 

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • aramıza hoşgeldin 8 ay önce Şikayet Et
    geçmiş olsun, çekmeköyde kaçak çatı katları yapılıyor, son zamanlarda çok arttı, seçim üstü kimse birşey diyemez diye yapıyorlar, bunlar tespit edilmeli, her sokakta var, millet birbirindel etkilenip yapıyor....
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    sebebi bilinmiyorsa şeytanların işidir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye, İsrail'e açılan davaya müdahillik için resmi başvuru hazırlığında
İşgalci teröristler Gazze'ye giden un yüklü kamyonu durdurup çuvalları parçaladılar!