Hayvanperest kafa iş başında! Kadınları kışkırtıp 'türbanından utan' diyerek aşağıladı

Kağıthane’de bir şahıs, kadının çocuğunun köpeğe top attığını iddia edince tartışma çıktı. Kadınlar, köpeğe saldırmadıklarını söyleyince durumu kabul etmeyen genç, telefonuyla kadınları kayda alarak kışkırttı.

GİRİŞ 15.08.2023 15:35 GÜNCELLEME 15.08.2023 15:50
Bu Habere 221 Yorum Yapılmış

Kağıthane Hamidiye Mahallesi’ndeki bir sitenin parkında yaşanan olayda, iddiaya göre bir kadının çocuğu topunu sokak köpeğine attı. Çocuğun topu köpeğe attığını gördüğünü iddia eden B.A. (30) duruma tepki gösterdi. Bunun üzerine kadınlarla B.A. arasında tartışma çıktı.



"TÜRBANINDAN UTAN" DİYEREK AŞAĞILADI

Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüştüğü olayda, B.A. cep telefonunu açarak kadınları kayıt altına almaya başladı. Kadınları kayıt altına alarak hem kışkırtan hem de suçlayan B.A., dakikalarca onlarla kavga etti. Kendisine tepki gösteren kadınlara son olarak “Türbanından utan” diyerek aşağılayan B.A. ardından parktan uzaklaştı. Yaşananlar ise kameralara anbean yansıdı.



VİDEO ÇEKİP KIŞKIRTAN ŞAHSIN DAHA ÖNCE GÖZALTINA ALINDIĞI ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan videoyu kayda alan gencin, “Başıboş köpekleri toplayın” diyen vatandaşları tehdit eden bir hayvan hakları derneğinin yöneticisi B.A. olduğu, geçtiğimiz ay ise “halkı paniğe sevk etmek ve korku oluşturmak” suçlamasıyla gözaltına alındığı ortaya çıktı.

B.A.'nın sosyal medyada sokak köpeklerine karşı çıkan vatandaşları ‘öldürmekle’ tehdit ettiği bilgisine ulaşıldı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 221
  • EtleriSizinOlsun 8 ay önce Şikayet Et
    Gözünü kan bürümüş Katliam provakatörleri kan tutmuş gibi önüne gelene saldırıyorlar...
    Cevapla
  • Kamil 8 ay önce Şikayet Et
    Açıkta dışarda köpek olmamalı.Köpek gezdiren ağızlık takmalı.Köpek bir insan zarar verirse sahibine o suçun iki katı ceza verilmeli.
    Cevapla
  • vatandaş 8 ay önce Şikayet Et
    muhabirlik yasak mı?sosyal medyanın kuralları kanunları belli herkes yasal olarak özgürdür.kadını türbanıyla utandırdı başlığı bile yanlış, utanıyorsan takmayacaksın allah ın emri dediğin o örtüyü kafana.hayvanseverlik köpek ve kedi severlik olarak ikiye ayrılıyor bu ülkede.kediciler, köpekciler, ikisinden de bıktık usandık sokaklar yemleme pisleme artık dolu..
    Cevapla
  • ALİ KARA 8 ay önce Şikayet Et
    bu provakatörlere verilecek ceza yok mu insanları kullanarak kışkırtma yapmaya çalışıyorlar bunlardan hesap soracak makamlara sesleniyorum bunlara ibretlik cezalar verilsin lütfen
    Cevapla
  • sabri 8 ay önce Şikayet Et
    böylelerini ölçüsüz sevdiklerinden ayırmamak lazım barınaklarda mutlu bir hayat sürdürebilirler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çelik kanatların kahraman pilotları konuştu... 'Meydan okuyoruz'
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması!