DEVA Partisi'nden İmamoğlu'na tepki: "Net bir duruşu yok"

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin, CHP'de değişim hareketini başlattığını söyleyerek, başkanlık koltuğuna aday olduğunu belirten daha sonra çark eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi.

GİRİŞ 17.08.2023 03:53 GÜNCELLEME 17.08.2023 09:15
Bu Habere 79 Yorum Yapılmış

CHP’de seçim sonrası başlayan 'değişim' tartışmalarının fitilini ateşleyen ve Zoom üzerinden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na darbe planlayan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu geri adım attı. Geride kalan gün Haliç Kongre Merkezi'nde basın toplantısı düzenleyen İmamoğlu, "Kendimi İstanbul ile mühürlü kabul ediyorum" diyerek İBB adaylığına göz kırptı.

İBB Başkanı İmamoğlu, adaylık kararını açıkladıİBB Başkanı İmamoğlu, adaylık kararını açıkladı

"İMAMOĞLU'NUN KAFASI KARIŞIK NET BİR DURUŞU YOK"

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin, CHP Genel Başkanlığına oturmak için Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı 'değişim' isyanı başlatan ve daha sonra çark eden Ekrem İmamoğlu'nu hedef aldı. "İmamoğlu'nun yapmış olduğu basın toplantısında kafasının karışık olduğunu gördük." diyen Şahin, "Adaylık konusunda netlik ortaya koyması gerekiyorsa bunu açık şekilde ifade edebilirdi" dedi.

"ADAY OLUP OLMAYACAĞINA PARTİSİNİN YETKİLİ ORGANLARI KARAR VERİR"

Şahin'in TV100 canlı yayınında yaptığı açıklamalar şöyle:

"Sayın İmamoğlu'nun yapmış olduğu basın toplantısında kafasının karışık olduğunu gördük. İşin açıkçası henüz net bir duruş tabi ki ifade edemedi, doğaldır. Şu an itibarıyla mevcut belediye başkanı. Aday olup olmayacağına partisinin yetkili organları karar verir. Henüz bu karar açıklanmadan kendisinin yapmış olduğu değerlendirmeler üzerinden bizim bir duruş sergilememiz DEVA Partisi açısından yanlış olur. Tabi ki 4 yılı aşkın süredir İstanbul'a belediye başkanlığı yapıyor. İmamoğlu, adaylık konusunda netlik ortaya koyması gerekiyorsa bunu açık şekilde ifade edebilirdi."

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 79
  • MEHMET KARAMAN 8 ay önce Şikayet Et
    Size ne? kafası karışık veya ayık. Partisi düşünsün. Derdi size mi kaldı. Karışmadığınız bir o kalmıştı. Oldu olacak imamoğlunu da sahiplenin iş tamam olsun. Siz kendi işinize bakın. Nasıl olsa İstanbul seçimini AKPARTİ kazanacak inşaallah.
    Cevapla
  • Dadas 8 ay önce Şikayet Et
    Net bir duruş için kişilik, oturmuş bir karakter, ciddiyet gerekir. Hangisi var söyler misiniz? Bunun işi laf geveleme, güya laf oyunu yapmak vs. Bunun hali belli, bir halt olmaz...
    Cevapla
  • Toprak Deliorman 8 ay önce Şikayet Et
    koltuk olsun da ha ora ha bura.
    Cevapla
  • durus bu 8 ay önce Şikayet Et
    kem küm
    Cevapla
  • Rıfkı 8 ay önce Şikayet Et
    Dinime söven müslüman olsa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Diyanet'in toplumdaki imajı ortaya çıktı!
Seçil Erzan hakkında yeni iddianame: Mağdur sayısı 26’ya yükseldi