Belediyeye tepki: Hizmet anlayışınız batsın! Poşet gitti plastik kapak geldi

Bilecik'i saran kanalizasyon kokusunu bir türlü çözüme kavuşturamayan ve rögar kapaklarını naylonlarla örterek önlem almaya çalışan CHP'li Belediye, patlama riskine rağmen kapakları yeniden kapattı.

GİRİŞ 17.08.2023 07:27 GÜNCELLEME 17.08.2023 09:24
Bu Habere 190 Yorum Yapılmış

Bilecik'te kabus dolu günler bir türlü bitmek bilmiyor. CHP'li Belediyenin hizmet anlayışı nedeniyle aşırı yaz sıcaklarında susuzlukla mücadele etmek zorunda kalan Bilecikliler, 3 aydan bu yana da, kanalizasyon kokusu çekiyor.

Belediye, kokunun nedenini bulup kökten çözüm üreteceğine, rögar kapaklarını tıkamakla yetiniyor. Rögar kapaklarının altına önce kalın naylonlar seren CHP'li Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, patlama riskini gündeme gelmesinin ardından naylonları apar topar kaldırtmıştı.

Kanalizasyon kokusunun yoğun bir şekilde devam ettiği kentte, sorunu 3 aydır çözemeyen Belediye, uzmanların patlama riski uyarılarına rağmen kapakların altını yine kapattı.

KAPATILDIĞI ANLAŞILMASIN DİYE ÖZEL APARATLAR YAPTIRILDI

Kanalizasyon hattında gaz birikmesine neden olacak akıl almaz yöntemlere başvuran CHP'li Başkan Melek Mızrak Subaşı, kalın naylonlarla örttüğü kapakların kamuoyunda geniş yankı bulmasının ardından, bu kez gizli aparat yöntemine başvurdu.

Plastik malzemelerden özel olarak yaptırılan aparatlar, rögar kapaklarının altına tam olarak oturacak şekilde ve dışarıdan görünmeyecek şekilde dizayn edildi.

Aparatlar önceki gün kentin bir çok bölgesinde sökülen naylonların yerine yeniden takıldı. Gaz birikmesi ve patlama riski de yeniden gündeme geldi.

"BECERİKSİZLİKLERİ TESCİLLENDİ"

Kentte ikinci kez yaşanan skandal uygulama hakkında açıklama yapan Bilecik Belediyesi Ak Partili Meclis Üyesi Çetin Kaya, "Daha yeni yaptıkları altyapıda bütün ili kaplayan lağım kokusunun nedenini bir türlü bulamayan CHP'li Bilecik belediyesi daha önce naylon poşetlerle kapattığı rögar kapaklarını şimdi de plastik koku önleyici takarak çözüm üretmeye çalıştı.

Kalıcı çözümler bulmayı beceremeyen CHP'li Bilecik Belediyesi yöneticilerinin yaptıkları altyapının çıkardığı problemi çözemeyecek kadar beceriksiz oldukları bir kez daha ortaya çıkmış oldu" dedi.

 

KAYNAK: SABAH
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 190
  • blob 8 ay önce Şikayet Et
    banane yaw, ben mi seçtim, sanki Sakarya da benim seçtiğim de çok makul de, seçim geliyor son viraj diye yol yapmaya başladı, 4 senedir araba dağıtan yolları görmek yerine çoluk çocuk oy versin diye abuk subuk işler yapanlar. bunu da siz seçtiniz derdi size, banane.
    Cevapla
  • Erkan 8 ay önce Şikayet Et
    Ya böyle bir hizmet olur mu şimdi bu hanfendinin bilgisi nasıl becerisi nasıl tecrübe kabiliyet bunlar önemli buyur bu koltuğa seni koyduk hadi yap demekle bu işler olmaz yani ben AKP seçmeninin ama biz ülke olarak hep bu zihniyetten cekiyoruz parti değil hizmet önemli yani o koltukta oturup dünyadan Bi haber insanlarla bu ülke bir adım gidemez bu AKP içinde diğer partiler içinde geçerli
    Cevapla
  • T.C 8 ay önce Şikayet Et
    Hava çıkmazsa gaz birikir patlamalar oluşur bu daha tehlikeli.
    Cevapla
  • Abdullah 8 ay önce Şikayet Et
    Olan o zaman CHP oy verenlere de olur! vermeyenlere de…
    Cevapla
  • Sivasspor 8 ay önce Şikayet Et
    Yeterli derinlik ve yeterli akım hızına göre dizayn edimemiş kanalizasyon hattından kokuyu gideremezsiniz.chp klasiği yandaş iş bilmeyen şirketlere iş verirseniz sonucu bu olur.asıl yandaş fondaş her türlü dümenin döndüğü yerler CHP li belediyelerdir.birde ülkeyi yönetseler kim bilir halimiz ne olurdu
    Cevapla
  • Hacı 8 ay önce Şikayet Et
    bunun partiyle alakası yok bu tamamen hizmet anlayışı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
PKK elebaşı istedi, ilk ses onlardan geldi!
Son dakika: Simit fiyat tarifesinde yeni karar!