Sivas'ta dehşet! Eniştesi ve yeğenini öldürdü

Sivas'ın Kangal ilçesinde Ali K. (62), arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumetli olduğu eniştesi Ali Rıza Ercan (75) ile onun oğlu Hüseyin Ercan'ı (52) av tüfeği ile vurarak öldürdü.

GİRİŞ 18.08.2023 17:52 GÜNCELLEME 18.08.2023 17:52
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Olay, saat 10.00 sıralarında ilçeye bağlı Topardıç köyü Kuşburnu tepesi mevkisinde meydana geldi. Tarlalarını biçtiren Hüseyin Ercan, traktörün römorkuna yüklediği buğdayı köyüne götürürken, arazi anlaşmazlığı nedeniyle daha önceden husumetli olduğu dayısı Ali K. ile karşılaştı. Ali K. yanındaki av tüfeği ile traktörle giden yeğeni Hüseyin Ercan'a ateş açtı. Kontrolden çıkan traktör şarampole düştü. Ali K., daha sonra tarlada çalışan eniştesi Ali Rıza Ercan'ın yanına giderek ona da tüfekle ateş açtı.

Köyün eski muhtarı Mehmet Ali Poyraz'ın ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Ali Rıza Ercan ile oğlu Hüseyin’in hayatını kaybettiği belirlendi.

Jandarma olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmanın ardından baba ile oğlunun cenazeleri otopsi için Kangal Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Jandarma olayın ardından kaçan cinayet şüphelisi Ali K.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

KAYNAK: DHA
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 24
  • MustafA 8 ay önce Şikayet Et
    Yeminle söylüyorum aklı yok Fikri yok bunların neye yaradı gelecek biri sizin yiyemediginiz malları yiyecek. Trafikte makas atan o ... bugün benim canimla oynadı. İşıklarda dekgeldim Allah'tan ters konuşmadı yoksa insan başını belaya sokmaması elde değil. Cezalar veya uygulayıcılar yetersiz lütfen insan olmak için kurallar artirilsin uygulansın en azından gelecek çocuklarımız için iyi
    Cevapla
  • sivas 8 ay önce Şikayet Et
    bu yastan sonra kac yıl yasayacan. 10 yıl yasayamayacan. neden bu mal mulk hırsı var. allah toplumumuzu duzeltsın
    Cevapla
  • Zeki 8 ay önce Şikayet Et
    Hakkına riayet etmeyenin sonu budur
    Cevapla
  • Kenan Koç 8 ay önce Şikayet Et
    ülken işgal edilse savaş farz. peki arazin gasp edilse ne olacak
    Cevapla
  • Kenan Koç 8 ay önce Şikayet Et
    Eğer malı gasp edilmişse çok iyi yapmış. iyi vurmuş. gasp edip kabadayılik yapanlara ders olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan duyurdu! Gürcistan ile anlaşma sağlandı! Tüm dünyaya Filistin çağrısı
Son dakika: 6-8 Ekim olayları davasında kararlar açıklandı