Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, yeni görevine burada başladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzaladığı Valiler Kararnamesi ile TBMM Genel Sekreterliği'nden Aksaray Valiliği'ne atanan Mehmet Ali Kumbuzoğlu, yeni görevine Somuncu Baba Türbesi'nde dua ederek başladı.

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, yeni görevine burada başladı
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, yeni görevine burada başladı
GİRİŞ 18.08.2023 19:24 GÜNCELLEME 18.08.2023 19:24
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip  Erdoğan'ın imzaladığı Valiler Kararnamesi ile TBMM Genel Sekreterliği'nden Aksaray Valiliği'ne atanan Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Somuncu Baba Türbesi'ne gitti. Kumbuzoğlu dua ederek yeni görevine başladı.

SOMUNCU BABA TÜRBESİ'NDE DUA EDEREK GÖREVE BAŞLADI

Mehmet Ali Kumbuzoğlu, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzaladığı kararnameyle TBMM Genel Sekreterliği'nden Aksaray Valiliği'ne atandı. Aksaray'a atanan valilerin Somuncu Baba Türbesi'nde dua etmesi geleneğini bozmayan Kumbuzoğlu, Aksaray İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Doğan ile birlikte, Somuncu Baba Türbesi'ni ziyaret etti. Vali Kumbuzoğlu, türbede dua ederek yeni görevine başladı.

"HEP BİRLİKTE GÜZEL HİZMETLER VERECEĞİZ"

Türbe ziyaretinde vatandaşlarla selamlaşan Kumbuzoğlu, daha sonra basın mensupları bir araya geldi. Yeni görevinde Aksaray'a güzel hizmetler yapacağını söyleyerek heyecanlı olduğunu belirten Kumbuzoğlu, "Dün göreve başladık, Aksaray'ımıza ve Aksaraylı vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. İnşallah birlikte en güzel hizmetleri yapmaya gayret edeceğiz. Aksaray bildiğiniz üzere tarihi ve kültürel yönden çok zengin bir kent, Selçuklu kentidir. Burada Valiliğin ilkini gerçekleştirdiğimiz için ayrıca bir heyecan duyuyorum. Yapacak çok şeyimiz var. Özellikle Aksaray'ın tanıtımı noktasında, İnşallah hep birlikte güzel hizmetler vereceğiz" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: MEDYA ANKARA

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Hasan M. Sünbül 8 ay önce Şikayet Et
    Sayın valim aksaraya hoş geldiniz. Görevinizde başarılar diliyorum
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    hamza vali gibi vali gelmez bir daha Aksaraya
    Cevapla
  • Mişmiş 8 ay önce Şikayet Et
    MaşaAllah. Kim hak dostlarına saygı duyup sayarsa biz de ona saygı duyar onu sayarız.
    Cevapla
  • Cuma ali 8 ay önce Şikayet Et
    Devletin valisi türbede Laiklik elden gidebilir CHP yakın gazeteler yarın manşetten verebilir.
    Cevapla
  • 1878 8 ay önce Şikayet Et
    Sayın Vali'mize hayırlı olsun, Rabbim hayırlı hizmetler muvaffak nasip eylesin. Ancak Sayın Hamza AYDOĞDU Vali'mden sonra Aksaray'da çıta çok yüksek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Aşı üreten firma yıllar sonra itiraf etti: Covid aşısı hakkında şok gerçek
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özel'i AK Parti Genel Merkezi'nde kabul edecek