TBMM Başkanı Kurtulmuş, Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun'u andı

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, 2019'da trafik kazası sonucu hayatını kaybeden eski Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı ve tarihçi Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun'u andı.

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun'u andı
TBMM Başkanı Kurtulmuş, Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun'u andı
GİRİŞ 19.08.2023 13:38 GÜNCELLEME 19.08.2023 13:38

Kurtulmuş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Değerli kardeşim Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun iyi bir tarihçi, çalışkan bir bürokrat, başarılı bir akademisyen olmanın yanı sıra gönül insanı bir alim, bilge bir çelebi, kıymetli bir dosttu. Vefatının yıl dönümünde rahmetle ve özlemle anıyorum." ifadelerini kullandı.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan: Taksim Meydanı dayatmasını masum bulmuyorum
Mansur Yavaş gözünü ABB logosundaki camiye dikti