Ankara'da pitbull dehşeti

Ankara'da sokakta başıboş dolaşan pitbull cinsi köpek, sahibiyle gezen evcil hayvana saldırarak çenesini kopardı.

GİRİŞ 19.08.2023 16:00 GÜNCELLEME 19.08.2023 16:33
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Olay, Sincan ilçesi, Ahi Evran Mahallesi, 233. Sokak'ta meydana geldi. Ağzında koruması olmayan ve başıboş gezen pitbull, sokakta gezmeye çıkarılan Terrier cinsindeki köpeğe saldırdı. Evcil hayvanını gezdirmeye çıkaran çocuk ise o anda dehşeti yaşadı. Paniğe kapılan çocuk şok geçirirken, 'Pamuk' ismindeki evcil köpeğin çenesi, dişleri ve dili koptu. O anlar, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Pamuk'un sahibi Hakan Balaban, pitbull cinsi köpeğin sahibinden şikayetçi oldu. Balaban, yaşadığı dehşet anlarını İHA muhabirine anlattı.



Balaban, oğlunun sabah köpeği gezdirmeye çıkardığı sırada olayın yaşandığını söyledi. Köpeğine saldıran pitbullun ağzında koruması ve tasması olmadığına dikkati çeken Balaban, “Çocuk köşeye gittiği zaman pitbull saldırıyor ve köpeğimizin üst çenesini kopartıyor. O anda çocuğum da yanımdaydı. Çocuk da o anda ne yapacağını şaşırmış ve şoka girmiş. Daha sonra yanıma geldi ağladı ‘Baba benim yüzümden oldu’ dedi” ifadelerini kullandı.

Olaydan sonra pitbull cinsi köpeğin sahibinin hiçbir şekilde özür dilemeye gelmediğini ve pitbullu bir arabayla başka bir yere kaçırdıklarını kaydeden Balaban, “Biz de gittik yetkili yerlere şikayet ettik. Şu anda da veterinerin gelmesini bekliyoruz. Bugün köpeğime saldıran yarın çocuğuma saldırır. Çocuğum köpeklerin boğuşması esnasında kendini zor kurtarmış” dedi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 17
  • doğru yazan 9 ay önce Şikayet Et
    Devletimiz para arıyor işte para pitbul köpek yetiştirene sokağa salana ceza kes ceza silahla gezene kurallara uymayana 100 bin kes suç yapana ab de böyle ekonomi düzelir
    Cevapla
  • Denemek lazım 9 ay önce Şikayet Et
    Aslında o anda sahibinin ayaklarına sıkacaksın yere düşşün bunu gören pitbull yerde yatan sahibini av olarak görecek ve işini bitirecek bakın ondan sonra pitbull besleyen olurmu
    Cevapla
  • Vatandaş 9 ay önce Şikayet Et
    Pitbull öldürme makinasıdır bütün ülkede yasaklanmalı soyu kurutulmalıdır siz hiç arslan yada kaplanı ipe bağlayıp gezeni gördünüzmü nasıl arslan evcileştirlemzse bu pitbull de aynsıdır
    Cevapla
  • ziyaretçi 9 ay önce Şikayet Et
    hayvanlara bu hakları verenleri de yargılamak lazım
    Cevapla
  • hasan 9 ay önce Şikayet Et
    Köpek korumaya sahibi idam sehpasına gitmeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Levent Gültekin'den İBB Başkanı İmamoğlu'na Roma tepkisi: Babanın parasıyla mı?
CHP'li Kakışım 'İran'a ne yardımınız olacak ki?' dedi, yanıt AKINCI İHA'dan geldi