Gözaltına alınan ünlü rapçiler hakkında yeni gelişme! Savcılık kararını açıkladı

Organize suç ve suçluyu övdükleri gerekçesiyle gözaltına alınan rapçiler (Heijan) Doğan Tarda, (BIG) Samet Işık ile (CAC) Şahan Terzioğlu adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Gözaltına alınan ünlü rapçiler hakkında yeni gelişme! Savcılık kararını açıkladı
Gözaltına alınan ünlü rapçiler hakkında yeni gelişme! Savcılık kararını açıkladı
GİRİŞ 19.08.2023 18:41 GÜNCELLEME 19.08.2023 18:41
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, rap müzik yapan Heijan lakaplı Doğan Tarda, BIG olarak bilinen Samet Işık ile CAC lakaplı Şahan Terzioğlu sosyal medya ve müzik sektöründe organize suç örgütleri adına rap şarkıları yapıldığı ve bu şarkıları örgüt üyelerinin sıklıkla paylaşarak örgütün sembolü haline getirdiği, şüphelilerin yapmış olduğu şarkılar ile suç örgütüne sosyal medya platformlarında destek verdiği belirledi.

ÜNLÜ RAPÇİLER ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDI

Ekipler rapçilerin kliplerinde de uzun namlulu silahlar kullandıklarını belirleyince 3 şarkıcıya 'suç ve suçluyu övme' gerekçesiyle operasyon düzenledi. Operasyonda Heijan, BIG ve CAC gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda 2 uzun namlulu silah ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanan şüpheliler savcılıktaki ifadelerinin alınmasının ardından mahkemeye sevk edildi. Şüpheliler, yurt dışı çıkış yasağı ve Adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

KAYNAK: DHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 17
  • Vatansever Adanalı 8 ay önce Şikayet Et
    Bu HAİN ALÇAKLAR basınımız tarafından "ünlü repçiler" diye millete tanıtılırsa bu gibi hadiseler sıklıkla yaşanacak ve bizlerde böyle işe yaramayacak yorumlarda bulunacağız !!!.
    Cevapla
  • Vatansever ASKER 8 ay önce Şikayet Et
    Madem serbest bırakacaktınız ; niçin gözaltına aldırıyorsunuz ; ozaman bu hainlere tazminat verilmesi hükmüne karar verin !!!.
    Cevapla
  • Bozkurtlar 8 ay önce Şikayet Et
    Hadi burası Türkiye kanun bunları salıyor. Hadi Almanya, Hollanda, Fransa vb AB ülkelerinde yapsınlar bu yasadışı paylaşımları. Aynı kanunları uygulamamiza rağmen bizde caydırıcılık yoksa HATA BİZİM KANUNLARI İŞLETMEMİZDEDİR, eksiklik yasa yapan kurumlardadir. polis, savcı, hâkim ne yapsın, mevcut yasalar karşısında.
    Cevapla
  • tepki 8 ay önce Şikayet Et
    bunlari birakani iceri atacakin silah var suc var kac diye birakiyorlar bende olsa ayni silah yirmi yil verilir tam rezillik
    Cevapla
  • ben 8 ay önce Şikayet Et
    madem serbest bırakacaksınız o soytarıları neden tutukluyorsunuz bari biraz ceza verin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milli Eğitim Bakanlığı yeni müfredatı açıkladı: Öğrencileri neler bekliyor?
Bakan Şimşek: Kayıt dışılıkla amansız mücadele dönemi! Vergi kaçırana taviz yok