Mehtap öğretmenden 3 gündür haber alınamıyor!

Yalova'nın Armutlu ilçesindeki yazlık evine gelen öğretmen Mehtap Dede'den (42), 3 gündür haber alınamıyor. Ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu Dede için arama çalışma başlatıldı.

Mehtap öğretmenden 3 gündür haber alınamıyor!
Mehtap öğretmenden 3 gündür haber alınamıyor!
GİRİŞ 20.08.2023 09:41 GÜNCELLEME 20.08.2023 09:41
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Yalova'nın Armutlu ilçesindeki yazlık evine tatil için gelen öğretmen Mehtap Dede'den 17 Ağustos’tan bu yana haber alamayan ailesi, durumu polis ve jandarmaya bildirdi.

Dede'nin son olarak Armutlu ilçe merkezinde görüldüğü belirlenirken jandarma, polis, AFAD ve sivil arama kurtarma ekipleri arama çalışması başlattı.

Ekipler, denizde ve bölgedeki ormanda arama çalışmalarını sürdürüyor.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Gurbetci66 8 ay önce Şikayet Et
    Yukarda yazan haberle yapilan yorumlar ne Alaka anlamis deilim ya millet haber okumuyor yada kafasina ne eserse yaz gitsin diyorsanirsam!
    Cevapla
  • Ali ER 8 ay önce Şikayet Et
    İPini koparan had-hudud tanımaz kadın istediği gibi dolaşır, gezer, tozar. Sonra da fatura cemiyete çıkar. Öte taraftan, Devletin Birinci GÖREVİ EMNİYET Sağlamasıdır. Günde ne kadar olay vukuu buluyor ? Bunun kaynağı ne ? Bu kadar hudud Duvarı Para harcamak için yapıldı anlaşılan ? Ne işe yarıyor. Memlekette, DİNSİZLİĞİ, Kına Yakarak Sınırsız Hayvan Özgürlüğünü Yayın
    Cevapla
  • vatandaş41 8 ay önce Şikayet Et
    Arama işine bakan cinci hocalara sorun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Çelik kanatların kahraman pilotları konuştu... 'Meydan okuyoruz'
Tarım Kredi Kooperatif Market'te mayıs ayına özel yeni indirimli ürünler listesi!