Diyarbakır’da silahlı kavga: 1’i ağır, 6 yaralı

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde çıkan, uzun namlulu silahların da kullanıldığı kavgada 1’i ağır, 6 kişi yaralandı.

Diyarbakır’da silahlı kavga: 1’i ağır, 6 yaralı
Diyarbakır’da silahlı kavga: 1’i ağır, 6 yaralı
GİRİŞ 20.08.2023 17:31 GÜNCELLEME 20.08.2023 17:31

Olay, öğleden sonra Bismil ilçesi Tekel Mahallesi 1013’üncü Sokak'ta meydana geldi. İki grup arasında çıkan tartışma, uzun namlulu silahların da kullanıldığı kavgaya dönüştü. İhbarla olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Polis, sokağa güvenlik şeridi çekerek giriş ve çıkışlara kapattı. 1’i ağır, 6 yaralı, ilk müdahalenin ardından hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı. Sokaktaki evlere ve araçlara kurşunların isabet ettiği olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Polis, bazı şüphelileri gözaltına aldı.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özel'i AK Parti Genel Merkezi'nde kabul edecek
İsrail polisi, Türk vatandaşını şehit etti