MSB, SAT komandalarını paylaştı: Bizde yer ve zaman ayrımı yok

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Deniz Kuvvetleri etiketiyle paylaşım yaptı. Su Altı Taarruz (SAT) komandolarının eğitim görüntülerinin yer aldığı paylaşımda, "Bizde yer ve zaman ayrımı yok!" ifadeleri kullanıldı.

MSB, SAT komandalarını paylaştı: Bizde yer ve zaman ayrımı yok
MSB, SAT komandalarını paylaştı: Bizde yer ve zaman ayrımı yok
GİRİŞ 20.08.2023 19:50 GÜNCELLEME 20.08.2023 20:08
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Su Altı Taarruz (SAT) komandolarının eğitim görüntülerini eski adı Twitter olan X sosyal medya platformundan paylaşan MSB'den dikkat çekici bir açıklama geldi.

Deniz Kuvvetleri'nin etiketlendiği dosta güven düşmana korku veren paylaşım şöyle:

"Bizde yer ve zaman ayrımı yok! Yakıcı ateş ya da dondurucu soğuk hedeften saptıramaz... Bizde; daima eğitim, daima mücadele var."

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 20
  • Sivas 58 8 ay önce Şikayet Et
    Allah her daim yar ve yardımcınız olsun inşallah.
    Cevapla
  • Cskn 8 ay önce Şikayet Et
    Rabbim korusun hepimizi. İyi ki varsınız
    Cevapla
  • Mehmet 8 ay önce Şikayet Et
    Engel tanımaz aslanlar.
    Cevapla
  • Kamil 8 ay önce Şikayet Et
    Denizaltı imalatına tam gaz hız vermeli , devasa bir denizaltı filosu oluşturmalıyız . Kıtalararası balistik füzeleri denizaltılarımızdan fırlatma kabiliyetine ulaşmalıyız .
    Cevapla
  • Kamil 8 ay önce Şikayet Et
    Su uyur , Düşman uyumaz . Dünya'nın her yerinde uydu savunma ağımız ve askeri üslerimiz olmalı , Okyanuslarda dolaşan denizaltılarımız , siber savunma sistemlerimiz , otonom sistem harb silahlarımız , füzelerimiz her an teyakkuz durumunda bulunmalıdır .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İngiltere'den Hamas sürprizi! Teklifi duyurdular: Umarım kabul ederler
Lexus LBX Türkiye'de satışta! B-SUV markanın en ucuz modeli oldu