Ensar Vakfı'ndan anlamlı kültür hizmeti: 'Al götür, oku getir'

Ensar Vakfı Denizli Şubesi Çınar Kitap Kahve Kütüphanesi Çocuklara, gençlere ve her yaştan insana okuma alışkanlığı kazandırabilmek ve kitaba erişimi kolaylaştırmak için 'Al götür, oku getir' projesi başlattı.

Ensar Vakfı'ndan anlamlı kültür hizmeti: 'Al götür, oku getir'
Ensar Vakfı'ndan anlamlı kültür hizmeti: 'Al götür, oku getir'
GİRİŞ 20.08.2023 19:59 GÜNCELLEME 20.08.2023 19:59
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

'Al götür, oku getir' projesi kapsamında oluşturulan raflardan diledikleri kitabı evlerine götürüp, okuduktan sonra tekrar getirebilmelerinin önünü açıyor. Ensar Yayın Grubu'nun yayına hazırladığı eserler başta olmak üzere; kitaplar, süreli yayınlar, dergiler, günlük ve haftalık gazeteler ile birbirinden ünlü yazarların romanları, hikayeleri Ensar Vakfı Çınar Kitap Kahve Kütüphanesinde yer alıyor.

Denizli'nin tarihini, turizmini, kültürünü ve diğer bütün yönlerini anlatan eserler de raflarda okurlarını bekliyor.

Çınar Kitap Kahve, haftanın her günü saat 09:00'dan 19:30'a kadar okuyucularına hizmet veriyor. Ensar Vakfı Çınar Kitap Kahve'nin 'Al götür, oku getir' projesi hakkında açıklama yapan Ensar Vakfı Denizli Şube Başkanı Hüseyin Karademir, kitap medeniyetinin evlatları olarak faaliyet yürüttüklerini vurguladı. Karademir,şunları söyledi:

"Bir şehirde en önemli üç şey; kanalizasyon, hamam ve kütüphanelerdir. Kanalizasyon şehrin kirini, hamam bedenin kirini, kütüphaneler de ruhun kirini temizler. O yüzden bizler de zihnimizi kendi medeniyetimize ait kitaplarla ve şiirlerle doldurmalıyız. Biz; Kitap medeniyetinin evladıyız. Bizim Medeniyetimiz, yüzyıllar boyunca kaynağını Kur'an-ı Kerim ve Peygamber Efendimiz'den alarak büyüdü, gelişti ve dünyada kubbe kubbe, şiir şiir, nağme nağme, satır satır, motif motif yayıldı. Kitap ödünç verme işleminin uygulandığı Ensar Vakfı Çınar Kitap Kahvemiz, Şehrimizde haftanın 7 günü Milletimize hizmet vermektedir.

Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 1
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    ensar vakfı deyince geçmişte olan iddialar aklıma geliyo
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsviçre'de küstah saldırı! Selçuk Bayraktar'dan terör yandaşlarını çıldırtacak yanıt
Üsküdar’da feci olay: Beton pompası apartmanın üzerine devrildi! 2 balkon çöktü