Kocaeli'de freni boşalan minibüs ağaca çarptı: 5 turist ve sürücü yaralandı

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde, içerisinde turistlerin bulunduğu minibüs, freninin boşalması nedeniyle kontrolden çıkarak yol kenarındaki ağaca çarptı. Kazada minibüste bulunan Suudi Arabistan uyruklu 5 turist ile sürücü yaralandı.

Kocaeli'de freni boşalan minibüs ağaca çarptı: 5 turist ve sürücü yaralandı
Kocaeli'de freni boşalan minibüs ağaca çarptı: 5 turist ve sürücü yaralandı
GİRİŞ 20.08.2023 20:50 GÜNCELLEME 20.08.2023 21:19
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde seyir halinde olan H.D. idaresindeki minibüs, Ahmet Lütfü Arat Bulvarı'na indiği sırada freni boşaldı.

Kontrolden çıkan minibüs, yol kenarında bulunan ağaca çarptı. Kazada tur minibüsünün içerisindeki Suudi Arabistan uyruklu 5 turist ile sürücü H.D. yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından sevk edildikleri Kocaeli Devlet Hastanesi ve Kocaeli Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alındılar. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Trakya 8 ay önce Şikayet Et
    Suç frende ,Frenin neden boşaldığını bilirsek böyle başlık atmayız,fren sistemine verlilmesi gereken önemi kimse bu başlıkla anlamazki yarın öbür gün böyle sorumsuz biri ya senin önünde yada arkanda gidecek
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süleymaniye'deki saldırı! Dışişleri Bakanlığı Türk vatandaşları için devreye girdi
Kira getirisin de zirveye oturdular! İşte getirisi en yüksek olan iller...