Engelli Gençler Platformu, Kadıköy'de aşure dağıttı

Engelli Gençler Platformu, Kadıköy Kaymakamı Muhittin Pamuk'un katılımlarıyla Kadıköy Mesleki Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde kurulan 'Moda Lezzet Atölyesi' öğrencileri ile birlikte aşure dağıttı.

Engelli Gençler Platformu, Kadıköy'de aşure dağıttı
Engelli Gençler Platformu, Kadıköy'de aşure dağıttı
GİRİŞ 21.08.2023 18:07 GÜNCELLEME 21.08.2023 18:07

Engelli Gençler Platformu Başkanı Yunus Emre Polat'ın öncülüğünde gerçekleşen ve yoğun ilgi gören programa Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Aslan ile Kadıköy Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Taşçı, Yeşilçam sanatçısı Suna Selen katılım sağladı.

Engelli Gençler Platformu Başkanı Yunus Emre Polat, "Sivil insiyatif grubu olarak geleneksel hale getirdiğimiz aşure programımıza destek veren Sivil Toplum Merkez Üssü Temsil Heyeti Üyesi Ömer Faruk Terzi’ye, Dünya Kuran Okuma Birincisi Hafız Selman Okumuş’a çok teşekkür ederim. Vatandaşlarımıza dağıttımız 500 aşure ile engelli gençlerin özgüvenlerini arttırmanın yanında toplumun engellilere yönelik sosyal farkındalığını arttırmak adına önemli bir işe imza attığımızı düşünüyorum. Emeği geçen herkese şükranlarımı sunarım. Allah niyetlerimizi kabul eylesin" dedi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
AK Parti'de reform adımları
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim