Mardin’de uyuşturucu operasyonu! Torbacılar bonzai paketleriyle yakalandı

Mardin’in Midyat ilçesinde düzenlenen operasyonda satışa hazır 13 paket bonzai ile yakalanan 2 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden biri tutuklanırken, diğeri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Mardin’de uyuşturucu operasyonu! Torbacılar bonzai paketleriyle yakalandı
Mardin’de uyuşturucu operasyonu! Torbacılar bonzai paketleriyle yakalandı
GİRİŞ 21.08.2023 18:16 GÜNCELLEME 21.08.2023 18:17

Mardin İl Emniyet Müdürlüğü ile Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, aldıkları ihbar üzerine Midyat Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile harekete geçti. Yapılan takip sonucu ekipler, ilçe merkezinde bulunan Ulucami Mahallesi Seyfettin Güneştan Caddesi'nde N.A. ve A.Y. isimli şahısları durdurdu. Şahısların üzerinde yapılan aramada satışa hazır 13 paket bonzai ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki ifade işlemlerinin ardından Midyat Adliyesine sevk edildi. Zanlılardan N.A. çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak Midyat M Tipi Cezaevine konulurken, A.Y. ise adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Troller insanlıktan çıktı: İBB çukurunda ölen çocuk için Ekşi Sözlük'te iğrenç yorumlar
Cumhurbaşkanı Yardımcısı'ndan fahiş fiyatla mücadele ve enflasyon açıklaması