Çanakkale'deki orman yangınıyla ilgili tepki çeken paylaşım!

Çanakkale'deki orman yangınıyla mücadele sürerken, sosyal medyada yapılan bir paylaşım vicdanları sızlattı. Yangın yüzünden günbatımını izleyemediğini ve yaşadığı hayal kırıklığını paylaşan kişiye tepki yağdı.

GİRİŞ 23.08.2023 15:32 GÜNCELLEME 23.08.2023 16:15
Bu Habere 68 Yorum Yapılmış

Çanakkale'de başlayan ve 24 saati aşkın süredir devam eden orman yangınını söndürme çalışmaları sürüyor. 800 hektarı orman olmak üzere 1500 hektara yayılan yangının ilerlemesi dursa da bölgede alevlerle mücadele devam ediyor.

8 uçak 26 helikopter 693 arazöz ve sahadaki ekiplerin bölgede canla başla çalışmaları sürerken sosyal medyada paylaşılan bir fotoğraf büyük tepki çekti.

GÜNBATIMINI İZLEYEMEMİŞ!

Instagram hesabından hikaye paylaşan bir kişi, dumanların kapladığı gökyüzü fotoğrafına "Çanakkale'deki yangı sebebiyle gün batımını doyasıya izleyememenin verdiği hayal kırıklığı" notunu düştü.

Farklı mecralarda da paylaşılan bu fotoğraf eleştirilerin odağı oldu.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 68
  • Ertuğrul 8 ay önce Şikayet Et
    Çanakkale gezisine gittim. Ne yazık ki atalarımızın kemikleri üzerinde çilingir sofrası kurup iğrenç ilişkiler içinde olan Türk diyemiyecegim yaratıklar gördüm.
    Cevapla
  • Asım 8 ay önce Şikayet Et
    Bu zihniyetler Türkiye idaresi için rey sahibi.
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Acaba dünyada bizden başka bu kadar vatat hayini olan başka bir memleket var mı acaba?
    Cevapla
  • AKHİLAL 8 ay önce Şikayet Et
    Sanmam
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Mevlam ıslah etsin.
    Cevapla
  • Fatih 8 ay önce Şikayet Et
    Tipik..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bombalı saldırı hazırlığındaki DEAŞ'lı yakalandı
IBAN'la vergi kaçıran yandı! Her fiş için 3 bin 400 lira ceza