İHH'dan ihtiyaç sahipleri için un bağışı çağrısı: Un stoklarının tükeniyor

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Hatay ve Kilis'te ihtiyaç sahiplerine ekmek üretilen fırınlarda un stoklarının tükenmesi üzerine destek çağrısında bulundu.

GİRİŞ 24.08.2023 11:27 GÜNCELLEME 24.08.2023 14:06
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından, ihtiyaç sahiplerine ekmek ulaştırmak amacıyla yaklaşık 10 yıl önce Hatay ve Kilis’te kurulan ekmek fırınları zor günler yaşıyor. Bugüne kadar milyonlarca ekmeğin üretildiği fırınlarda un stokları tükenmiş durumda.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşlar ve Suriye’deki savaş mağduru ihtiyaç sahipleri için aralıksız çalışan fırınlar, acil olarak un desteğine ihtiyaç duyuyor.    

Destek olmak için

Fırınlara destek olmak isteyen vatandaşlar, UN yazıp 3072’ye SMS göndererek 10 TL bağışta bulunulabiliyor. Daha fazla bağış yapmak isteyenler ise İHH’nın internet sitesinden online bağış yolu ile ya da İHH’nın banka hesap numaralarına, açıklama kısmına UN yazarak istediği tutarda yardım edebiliyor. Bir çuval un bedeli, 650 lira.

KAYNAK: AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 11
  • ysd 8 ay önce Şikayet Et
    İhh bosnadan beri şuanda tüm dünyada su kuyuları yetimhaneler aş evleri saymakla bitmez sade islam coğrafyası değil
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Yardım edecekseniz edin etmeyecekseniz yok şu şöyle bu böyle oturduğunuz yerde ahkam kesmeyin ALLAH cümlesinden razı olsun
    Cevapla
  • yavuz 8 ay önce Şikayet Et
    bizim yardıma ihtiyacımız var artık diyanet vakıflara kuruş yok
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Hatay için sözüm yok ama Kilis ne alaka depremde sıkıntı yoktu. Kilisteki Suriyeliler içinse birazda onlar gayret etsin bi zahmet.
    Cevapla
  • yolcu 8 ay önce Şikayet Et
    Bu yükün altına giren tüm STK'lardan Allah razı olsun. Yeter ki sadece Allah'ın rızasına talip olsunlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çelik kanatların kahraman pilotları konuştu... 'Meydan okuyoruz'
Küçükçekmece'de hareketli saatler! Bıçaklı saldırgan bacağından vurularak yakalandı