CHP'li İBB'den tapınak taşıma hizmeti!

İstanbul'un sorunlarına çözüm üretmesi ve insanların hayatını kolaylaştırması gereken CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi, tapınak taşıma görevini üstlendi.

GİRİŞ 24.08.2023 13:53 GÜNCELLEME 24.08.2023 14:02
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

CHP'li belediyeler, hizmet belediyeciliği yerine heykel belediyeciliğini tercih etmeye devam ediyor. CHP'li belediyeler heykel dikme konusunda birbirleriyle yarışırken, Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB atağa geçti. 

TAPINAK TAŞIMA HİZMETİ

İstanbul'da toplu taşımada her gün yaşanan arıza ve aksaklıkları görmezden gelen İstanbulluların metro, otobüs ve metrobüslerde perişan olmalarına seyirci kalan CHP'li İmamoğlu yönetimi, heykel dikme ve tapınak taşıma hizmetlerine tam gaz devam ediyor. 

Maltepe Sahili’nde Turgut Özal Bulvarı başlangıcında duran 1947'de yapılan Bakireler Tapınağı, evsizler tarafından tahrip edildiği gerekçesiyle bulunduğu bölgeden alındı. İlk yapıldığında kıyıdan 50 metre açıkta denizin içine yerleştirilen anıt, İBB tarafından Süreyya Plajı'nın dışında yer alan sosyal alana yerleştirildi. 

Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 54
  • SİBGATULLAL 8 ay önce Şikayet Et
    Ben AÇIMA ölürken EKREM NASIL BİR YANDAN kıprısta Türklere MEZALİMİNİ uygulayan makaryos,privas,yorgo,papadıplos un heykellerini dikip TAPINAK taşımaya nasıl zaman ve PALA bulabiliyor?KAHROLSUN YUNAN-RUM-ERMENİ SEVİCİLİK ve SEVİCİLER.Buda onlardan herhalde.
    Cevapla
  • TC.Kılıç 8 ay önce Şikayet Et
    CHP li belediyeler,tapınak,heykel ,put gibi işlerden başka hiç bir işe yaramazlar.Şehir susuz ,hertaraf berbat ,otobüsler çalışmıyor. vs...
    Cevapla
  • Fahri Özcan 8 ay önce Şikayet Et
    Adam seçildiği zaman Yunanlılar ve rumlar çok sevinmişti boşunamı sevindi onlar soydaşlarına vefa borcunu ödüyor normal
    Cevapla
  • samimi 8 ay önce Şikayet Et
    Adam Rum asilli illa tanimak icin Hac mi taksin.
    Cevapla
  • Adnan 8 ay önce Şikayet Et
    Vayyy be hızmete bak valla şaşkınlıktan dilim tutuldu ekrem bu güzel sehirle dalga geçiyor artık git de bu zulüm bitsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas, 2 İsrailli esirin görüntüsünü paylaştı: "Ya esirler ya da savaş"
Çin’de felaketi! Guangzhou eyaleti savaş alanına döndü! Halka peş peşe uyarı