Ayder Yaylası'nda ev yangını

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesindeki Ayder Yaylası'nda tek katlı evde çıkan yangın, tatilcilerin ve ekiplerin ortak çabasıyla 2 saatte söndürüldü.

GİRİŞ 25.08.2023 12:38 GÜNCELLEME 25.08.2023 14:50

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden bin 350 rakımlı Ayder Yaylası'ndaki tek katlı evde, sabah saatlerinde yangın çıktı. Boş olduğu belirtilen evde çıkan yangına müdahale için çok sayıda ekip, gönderildi. Bu sırada yayladaki tatilciler ile esnaf da zincir oluşturarak su dolu kovalarla alevleri söndürmeye çalıştı. Ekiplerin ve çevredekilerin desteği ile yangın, 2 saatte söndürüldü; ev zarar gördü.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Şike iddialarına tepki! Beşiktaş suç duyurusunda bulunacak
Fatih Terim'e ağır darbe! Şampiyonluk şansı mucizelere kaldı