Riva'da bu hafta sonu denize girmek yasaklandı

Beykoz Kaymakamlığı, yoğun dalga ve rüzgar beklendiğinden bu hafta sonu Riva'da denize girmenin yasaklandığını duyurdu.

Riva'da bu hafta sonu denize girmek yasaklandı
Riva'da bu hafta sonu denize girmek yasaklandı
GİRİŞ 25.08.2023 21:51 GÜNCELLEME 25.08.2023 21:51
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kaymakamlıktan yapılan açıklamada, yarın ve 27 Ağustos Pazar günü Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre rüzgarın hızının saatte 30-35 kilometre, dalga yüksekliğinin de 3-4 metre olması beklendiğinden Riva sahillerinde denize girmenin yasaklandığı kaydedildi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Adem baba 8 ay önce Şikayet Et
    "Kurallar hoşunuza gider veya gitmez, kural olduğu için uyulması gerekir." Kurallar insanlar için var, insanî vasıflarını kaybetmiş kural tanımazlar için değil.!
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Denizinde bu kadar boğulan bir memleket yoktur herhalde dünyada. Eh faniyiz ya ondandır. Sinek gibi ölüme bir çare bulamadık.Boğulanı,kazası vip olan ülke yok sanırım.Faniyiz canım sende...
    Cevapla
  • misafir hhv 8 ay önce Şikayet Et
    rivada yasak, karasuda yasak, tüm Karadeniz kıyılarında yasak.yil 2023 şu dalgalara bir çözüm bulamadık. şu sıcak sahiller kuzey ülkelerin ellerinde olsa yapacakları düzenlemeyle fırsata çevirirler di.
    Cevapla
  • Tek 8 ay önce Şikayet Et
    Herkese haydi denize diye davet edin çok gereksiz insan var üç beş bin ölse bile sorun olmaz yapma desen bile tersini yaparlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya: 1 Mayıs'ta 226 kişi gözaltına alındı
Türkiye'den 36 milyar TL'lik görüşme! ABD'den açıklama geldi