Yolcu otobüsü alev alev yandı: Facianın eşiğinden dönüldü

Malatya’da seyir halindeki bir yolcu otobüsü çıkan yangında alev topuna dönerken, yolcuların zamanında tahliyesi faciayı önledi.

Yolcu otobüsü alev alev yandı: Facianın eşiğinden dönüldü
Yolcu otobüsü alev alev yandı: Facianın eşiğinden dönüldü
GİRİŞ 26.08.2023 00:45 GÜNCELLEME 26.08.2023 00:45
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Olay, 22.45 sıralarında , Malatya -Kayseri karayolu Akçadağ Sultansuyu mevkiinde meydana geldi.

Edilen bilgilere göre, sürücüsü öğrenilemeyen Kütahya- Van seferini yapan 06 CNH 747 plakalı özel bir firmaya ait içerisinde 35 yolcunun bulunduğu otobüsün arka lastiğinde başlayan yangın kısa sürede aracı sardı.

Büyük paniğe neden olan yangında araç alevlere teslim olurken, yolcular ise son anda tahliye edildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda jandarma, itfaiye, sağlık kipleri sevk edilirken, kontrol altına alınan yangın söndürüldü.



Yaralanın olmadığı olayda, tahliye edilen yolcular bölgeye gönderilen bir başka araçla yollarına devam ederken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    avrupada uretilen bu mersedes otobusleri avrupada yaniyormuda turkiyedeki üretilen otobüs ler hep yaniyor
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    olay mercedeslik degil olay sadece 10 numara yağ kullanmalari ve eski arabalarla onune gelen firma kurmasi Van da da bu sekilde 2 firma var Van kalesi ve Vantur malesef 10 numaraci
    Cevapla
  • -Gözlemci 8 ay önce Şikayet Et
    kazalar ölümler yangınlar aşırı arttı enteresan
    Cevapla
  • Gara bayram 8 ay önce Şikayet Et
    Bu Mercedes otobüsleri çok fazla yanmaya başladı özellikle klima sistemleri baştan aşağı olarak tekrardan gözden geçirilmesi lazım yazın klima yüzünden çok otobüs yanıyor ve de bir çoğu Mercedes marka
    Cevapla
  • kamil 8 ay önce Şikayet Et
    Ülkemizin üzerinde musibet var. Def'i için Ankara'da devlet eliyle kurbanlar kesilsin. Kavurma kazanları halka ikram edilsin. Kurban belayı savar.
    Cevapla
  • Fatih 8 ay önce Şikayet Et
    Önce otobüs firmaları namaz vakti mola vermeyi öğrensin. Tuvalet diyince duruyor, namaz vakti dediğimizde zorbalığı tutuyor yazıklar olsun.. Acizane beddua ediyorum öyle firmalara.. Mola verene de hayır dua ederiz..
    Cevapla
  • Sıfır 6 8 ay önce Şikayet Et
    Ğaribana diyeydin iyiydi. ..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süleymaniye'deki saldırı! Dışişleri Bakanlığı Türk vatandaşları için devreye girdi
İmamoğlu'ndan tepki çeken Hamas çıkışı!